Moja Crvena Zvezda
Архива

Karte za Ren od ponedeljka

FK Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da će se karte za utakmicu, kvalifikacija Lige Evrope protiv Rena, koja se igra u četvrtak 18. avgusta (20,30) na najvećem srpskom stadionu, prodavati već od ponedeljka 15. avgusta na blagajnama stadiona Crvena zvezda. Radno vreme blagajni je od 10 do 18 časova, dok će na dan utakmice blagajna raditi do početka meča.

Cene karata su:

Sever – 600 dinara
Jug – 600 dinara
Istok – 900 dinara
Zapad – 1200 dinara

Za ovu utakmicu važiće i sezonske karte čija prodaja se vrši u prostorijama Marketinga na stadionu Crvena zvezda.

Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da je do promene cena dnevnih karata došlo jer će se razlika u sumi u odnosu na cenu karata za meč sa Ventspilsom usmeriti za pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, posebno onom u centralnim i južnim enklavama, a sve posredstvom humanitarnih organizacija naših navijača i SPC.

FK Crvena zvezda još jednom moli navijače da na utakmicu obavezno dođu ranije jer će kapije biti otvorene četiri sata ranije, u 16,30.

Postavićemo dva prstena kontrole. Prvi na udaljenosti od sto metara u odnosu na kapije, a drugi na samim kapijama. Zato molimo sve navijače da na vreme obezbede kartu za utakmicu. Ujedno ih pozivamo da karte sačuvaju tokom celog meča, da ih ne bacaju ili daju redarima, jer će određenih provera na zahtev UEFA biti i tokom meča. Mesta su numerisana i svako treba da sedi na svojoj stolici, nikako na stepenicama. Protiv Ventspilsa smo dobili visoke ocene za organizaciju utakmice, ali i dalje smo pod prismotrom UEFA, i nadalje će se svaka greška kažnjavati. Zato je izuzetno važno da ponovimo atmosferu i ponašanje sa meča protiv Letonaca kako bismo izbegli novčane kazne – kazao je Zvezdin menadžer za bezbednost Ivan Petrić.

Повезане вести

28 comments

Leave a Comment