Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лазић: Очекујем доста голова

Фудбалери Црвене звезде у потпуности су посвећени суботњој утакмици против ОФК Београда.

Сви су јединствени у ставу да су Црвеној звезди три бода неопходна, и спремни су да пруже максимум како би ти бодови и били освојени. Један од фудбалера који очекује добру, отворену и динамичну утакмицу је и Дарко Лазић, дефанзивац Црвене звезде.

10568925_769861879741377_950385348005510899_n– Спремамо се као и за сваку другу утакмицу, напорно радимо. Анализирамо противника, стручни штаб нас упознаје са њиховим врлинама и манама. Они су млада екипа, форсирају доста младих играча, али су и поред тога пети на табели, што показује да имају квалитет. Лично их нисам много гледао ове сезоне, али сигуран сам да нас очекује добра утакмица – рекао је Лазић.

Звездина „четворка“ сматра да би победа поново вратила позитивну атмосферу.

– После два ремија, свакако да је мало пољуљана атмосфера, али ништа специјално, и ништа што се неће у потпуности поправити након прве наредне победе. Такве ствари се у фудбалу дешавају, а ми ћемо дати све од себе и покушаћемо да победимо и тиме да се вратимо на победнички колосек.

Чињеница је да је главни проблем Црвене звезде ове сезоне неефикасност, а нови испит и прилика за бољу реализацију управо је прва наредна утакмица, а овога пута, то је меч са ОФК Београдом.

– Мислим да би требало да дође једна утакмица са доста голова. Потребно је да покажемо доста добру игру из које ће се изродити и шансе, и мислим да је време да их искористимо. Следећа утакмица на Маракани ће се играти тек за четири месеца, и надам се да ћемо се на леп начин опростити од навијача када је ова година у питању – рекао је Лазић.

Повезане вести

Leave a Comment