Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Богат програм у Пиониру, награда за кош „са пола“ – милионска!

Утакмице Црвене звезде Телеком у „Пиониру“ у Евролиги, постале су својеврстан спортски спектакл о којима се прича данима. Овога пут КК осим велике утакмице, сјајне атмосфере, доноси вам нове наградне игре, нову мајицу на штандовима и једно изненађење за најмлађе и најватреније „Звездаше“.

Утакмица КК Црвена звезда Телеком – Цедевита која се игра од 20 часова, нови је спектакл у најави за све навијаче црвено-белих боја.

Дворана је распродата, и овога пута КК Црвена звезда Телеком спремила је за своје навијаче и симпатизере бројна изненађења.

Нова утакмица је нова прилика за једног од присутних у дворани, да поготком са центра напусти халу „Пионир“ са милион динара у џепу. Такмичење „шут за милион“ одржаће се и овога пута на полувремену меча.

Током паузе, гледаоци ће моћи на штандовима који су распоређени у оба партера да купе звездину опрему, а од вечерас у асортиману се налази и нова мајица „Ирон Маик“ посвећена центру Црвене звезде Телеком Маику Цирбесу.

„Гвоздени“ је тако ушао у малобројну групу страних играча који су прирасли срцу навијачима Црвене звезде и добили на крају и своју „брендирану“мајицу.

Аутор мајице „Ирон Маик“ Немања Лекић „Др.Леки“ који је идејно осмисллио неке од најуспешнијих мајица КК Црвена звезда (шампионски тим, Маркус Вилијамс, Никола Калинић, Чарлс Џенкинс, Стефан Јовић, Бобан Марјановић…) аутор је и мајице сјајном центру Црвене звезде.

Мајица ће се продавати по цени од 1350 динара.

Коначно, један од спонзора КК Црвена звезда Телеком, компанија „ИДЕА” у четвртак увече ће подржати најмлађе, ал ии оне најватреније, који ће осим грла и дланова, желети да подрже свој тим и на један другачији начин. Пре утакмице са Цедевитом, бројни цртачи налазиће се испред трибина Ц и Д, где се налази „фан сторе” као и испред партера Б. На тим местима ће бесплатно осликати лица у црвено-беле боје најмлађима, ал ии онима који и на тај начин желе да покажу огромну приврженост клубу.

Забава је спремна, спектакл је загарантован, утакмица почиње у 20 часова.

Још једном молимо све навијаче, да дођу у дворану знатно раније, да направе атмосферу за памћење, али и да навијају као на мечевима са Уникахом и Локомотивом, када ни један предмет није пао у терен. КК Црвена звезда Телеком подсећа да се и даље налази под условном казном, која може да се претвори у тежу казну (играње пред празним трибинама) у случају поновног бацања упаљача и кованица на паркет.

Повезане вести

Leave a Comment