Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Анђелковић: План је да за две-три недеље будемо 100 одсто спремни

Душан Анђелковић и Давид Бабунски тренутно нису у првом плану, али ће сигурно добити прилику током дуге сезоне на три фронта у којој се очекује већи број утакмица него претходне сезоне.

Анђелковић је минуле сезоне освојио своју трећу шампионску титулу са црвено-белима, укупно пети трофеј и недостају му још само три такмичарске утакмице до троцифреног броја мечева у дресу нашег најтрофејнијег клуба. У случају да Луис Ибањез напусти клуб до краја августа, Анђелковић ће бити од велике помоћи младом Стефану Милошевићу на позицији левог бека, а постоји могућност да по потреби ту позицију покрива и Михаило Ристић. Душан је задовољан припремним периодом и са нестрпљењем очекује почетак нове сезоне.

– Што се тиче припрема, све је прошло у најбољем реду, спремили смо се доста добро. Наравно да ћемо за две-три недеље бити 100 одсто спремни, као што је план стручног штаба. Што се тиче свих припремних утакмица мислим да смо доста добро играли, да смо, што је добро, постизали доста голова, улазили у доста шанси, што може да радује. Сви играчи су добили прилику. Играли смо са новим словеначким прволигашем, постигли три поготка и имали доста прилика, тако да улазимо доста спремни, али не 100 одсто. Најважније је да се добро одигра следећи меч и направи добар резултат за реванш у Београду.

1db

Давид Бабунски је на летњим припремама одиграо шест утакмица и постигао четири гола. Заблистао је на последњем сусрету против Радомља са два поготка и асистенцијом, а раније је тресао мреже у тријумфима против Кршког (5:1) и Хајдука (10:1) у Бешки.

– Срећан сам. Драго ми је да сам помогао екипи са два гола и асистенцијом. Била је то последња утакмица на припремама и сада чекамо да почне оно што сви чекамо, званични меч у уторак против Валете.

Бабунски и Анђелковић се нису нашли на списку играча за мечеве против Валете, као ни Орландић, који је био ефикасан на припремама, али није искључено да их неће бити у наставку квалификација. У домаћим такмичењима ће бити много више прилике да добију одређену минутажу с тим што ће због ограниченог броја странаца и јаке конкуренције Бабунски (Македонија) и Орландић (Црна Гора) морати жестоко да се боре за своју шансу.

Повезане вести

2 comments

dejo јул 10, 2016 at 13:56

Adjelkovicu ti treba da ides iz nase Crvene Zvezde nadam se da ce te Grof otpisati a Terzic ce te prodat jer kad bi ti otisao iz nase Crvene Zvezde Andjelkovicu onda bi nasoj Crvenoj Zvezdi jedino tako procvjetale ruze to treba da ti bude jasno

Reply
ДЕЈО јул 10, 2016 at 08:12

Jel on to najavio svoj odlazak? Naravno da ćemo biti 100% spremni ali čim ti odeš!

Reply

Leave a Comment