Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Тејић напустио Звезду, има и нови клуб!

Марко Тејић има нови клуб! Талентовани крилни центар ће наредну сезону провести на позајмици, а играће за екипу Меге.

Тејић је и финиш претходне сезоне провео на позајмици, овај пут у ФМП-у из Железника, а сада ће имати прилику да поново игра у АБА лиги, али у дресу Мега Лекса.

Тејић је већ неколико година члан сениорског састава нашег тима, али никако није успео да се наметне и заради већу минутажу.

Повезане вести

6 comments

pera јул 21, 2016 at 19:34

Novosti pišu da se radi o potpisu ugovora na dve godine a ne o pozajmici. Šta je istina i da li je neko normalan da pusti igrača u drugi klub i koji je povod tome.

Reply
pera јул 21, 2016 at 19:23

Nisam obradovan jer ispade Miško pametniji od nas. Daj bože da unapredi igru kod Miloja i vrati se na leto sledeće godine kao gotov igrač. Srećno Mare i čekam te na leto u Zvezdi.

Reply
CZovac јул 21, 2016 at 21:22

Misko ima jedan cilj NOVAC. On se opredelio za razvoj kosarkasa, uz reklamiranje svojih igraca (ozivljavanje karijare starijih momaka) a usput ako uleti neki trofej super.
Zvezda nema taj luksuz, i veoma je tesko balansirati izbacivanje mladih igraca i ostvarivanje dobrih rezultata.

Reply
STORY јул 21, 2016 at 18:59

SAJAJAN DECKO I VELIKI POTENCIJAL,NEPRAVEDNO MU NI PROSLE NI PREDPROSLE GODINE,KADA JE BILO PROSTORA ZBOG LUKINIH POVREDA,DA MU SE UKAZE POVERENJE I DA VECA MINUTAZA,IPAK NIJE DATA JER DEJO NE VOLI BAS PREVISE MLADE IGRACE PA JE LOGICNO STO JE MALO STAGNIRAO .DECKO CE DOBITI MINUTE KOD MILOJA,A NA LETO 2017.G. BICE VELIKO POJACANJE ZA NAS.

Reply
drmr јул 21, 2016 at 19:30

Nisi u pravu čak ni 1%… Dečko kada god da je ušao u igru nije pokazao absolutno ništa, mnogo je grešio i uvek je pravio mnogo nepotrebnih faulova. Za protekle 2 godine u Zvezdi može se reći čak da ih je izgubio… Nekako je nesnalažljiv, ne deluje inteligentno, ne prati igru, nekako je totalno nedorečen… Imao je priliku ali je nije iskoristio… Voleo bih da grešim i da nam se vrati duplo jači, bolji i konkretniji nakon sledeće sezone… Pozz

Reply
Pera јул 22, 2016 at 17:08

Loša je priča što smo mi se nadali da igrač sedenjem na klupi i gledanjem treninga nekih drugih boljih igrača može da pravi karijeru. Osnovno geslo je da onaj ko ne radi ne može ništa da zaradi. Tako i igrači ako ne igraju ne mogu niti da napreduju dovoljno niti da se dokažu. Za Tejića je upravo ovo objašnjenje. meni je žao što igrač koji ima toliku visinu, sa takvom motorikom i predispozicijama koje su retke nije napravio bolju karijeru. Uostalom on je tek u 20 godina te nije kasno da sazre i krene da pravi uspehe. Smeta mi otpisivanje od strane nekih Zvezdaša. Evo ja se nadam da ćemo mi posle ovih igara u Megi ponovo vratiti našeg Tejića i to boljeg i pravog igrača u Zvezdu. Nama je potreban pravi Marko Tejić jer ima toliko talenta da jednostavno mora da se desi nešto da on eksplodira i napravi karijeru.

Reply

Leave a Comment