Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Шта ће бити с Мичелом?

Појачање Црвене звезде у прелазном року са Новог Зеланда, Адам Мичел, по свему судећи неће појачати Јавор из Ивањице.

Наводно, Мичел је одбио да као позајмљени фудбалер игра за Ивањичане, него би радије да се бори за прилику код Божовића.

„Прво је хтео, па није. Најбоље је да оде на позајмицу, питање је кад ће добити шансу. Доћи ћемо у ситуацију да не знамо у децембру какав је играч“ рекао је за „Журнал“ спортски директор Блажо Раосављевић.

Мичел је талентовани штопер који није за сада дебитовао на званичном мечу за наш клуб него је играо само ан пријатељским утакмицама на којима је показао солидан квалитет.

Повезане вести

12 comments

Marko авг 17, 2016 at 01:30

Dve su stvari ovde problematicne. Kao prvo kako mozes da ne znas kakvog si igraca doveo? A kao drugo zar nije logicno da se igracu pre potpisivanja ugovora kaze kakva ce mu biti uloga u klubu? Znaci da on ne misli da ce biti u prvih 11 ili na klupi a da ga ti saljes u Javor, pa to je tuzba u najavi…

Reply
Djole-Jagodina авг 16, 2016 at 14:39

E ovo su stvari od kojih normalan covek dobije glavobolju.Covek je doveden od sadasnje uprave i potpisao je ugovor koji ce morati da se plati.Ako ne znate kakav je igrac sto ste ga dovodili i jos se hvalite neznanjem da ni do decembra necete znati to.Toliko nebuloze da je to za plakati.Ko ga je doveo neka mu isplati sve ali ne iz Zvezdine prazne kase nego po pola on i mendzer pa da znamo ko uzima procente za lose igrace.A usput mi i neznamo kakav je igrac ali gori od Edsona i Luneta nije sigurno a ako jeste onda Blazo nisi za taj posao

Reply
kastiljo авг 16, 2016 at 14:09

Treba mu definitivno dati sansu,ali treba i uzeti u obzir da dolazi iz amaterske lige i da mu treba vremena da se navikne na profesionalni nivo fudbala kakav nije na NZ…Secam se Babalja,decko je zaista imao talenat ali nista nije a verovatno ni nece napraviti u karijeri jer mu je nepojmljiv nivo i pristup fudbalu u Evropi. Na NZ i Australiji je fudbal treci sport,ako ne i nize na lestvici.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 16, 2016 at 20:59

brate kastiljo slazem se..ali ono sto sam ga ja pratio evo tvrdim da je bolji od svih u odbrani.i zapamti ako ga izgubimo bice ogromna greska jer mali ima kvalitet i sa le talekom bi bio odlican tande..a zasto..zato sto oboje citaju igru a to je nabitnije za stopera a ne krljator

Reply
LA[K]I јан 14, 2017 at 09:11

I eto decko sad raskida ugovor… Dovodimo nekog Frimponga, a da ovaj decko nije odigrao nijedan zvanicni mec u Zvezdi. Kakva steta za decka… Mislim da cemo se zestoko kajati sto mu nismo dali sansu.

Reply
РУК авг 16, 2016 at 12:45

Гледао сам га против Олимпијакоса, он је наш убедљиво најбржи штопер, успут, технички је добро поткован. Ако су шансу и то огромну, добијали инвалиди попут Луковића, Едсона и Фибела, зашто не би и овај момак? Чуди ме да Божовић који је био штопер, не може да селектира исте и упари два поуздана штопера већ сезону и по?

Reply
Realan авг 16, 2016 at 12:30

Prejaku konkurenciju ima, nemojte slucajno da mu date sansu

Reply
ivan авг 16, 2016 at 10:44

Nisam siguran koliko moze biti gori od trenutnih u odbrani.Bas nisam siguran.

Reply
Hadži Dragan авг 16, 2016 at 10:22

Ne znate kakav je igrač?Na osnovu ćega ste ga doveli,zato što zna HAKU?Bolji je od Luneta,na neviđeno,jer nam je kapiten najslabija karika.Pardon,posle njegovog kuma Grbe.

Reply
Boban авг 16, 2016 at 10:21

Kako smo znali kakav je igrač kada smo ga doveli,a nećemo znati u decembru.Ako nije bolji od Lukovića,onda nije ni za Javor.Blažo Raosavljević:“Не планирамо да доводимо више играче, сем можда шпица ако оде Уго. Имамо довољно играча, POPUNJENI SMO NA SVIM POZICIJAMA“.Da imamo dovoljno igrača je tačno,a da smo popunjeni na svim pozicijama,nisam baš siguran

Reply
LA[K]I авг 16, 2016 at 10:18

Zasto ste ga onda doveli ako mislite da nije dvoljno dobar? Fibel je na poslednjoj utakmici dobio crveni karton tako da bi Micel po meni trebalo sansu da dobije vec u sledecoj prvenstvenoj utakmici. Mislim da cemo napraviti veliku nepravdu prema decku ako ga posaljemo na pozajmicu, a da mu ne damo sansu u zvanicnoj utakmici.

Reply
Saša авг 16, 2016 at 09:15

Kako ste ga doveli, ako ne znate kakav je igrač ?

Овај садржај је копиран од http://www.mojacrvenazvezda.net/139327/2016/08/16/sta-ce-biti-s-micelom/

Reply

Leave a Comment