Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гроф одабрао за Напредак

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић одредио је списак фудбалера који ће конкурисати за утакмицу против Напретка.

На списку се нашло 20 фудбалера:

Филип Манојловић, Дамир Кахриман, Марко Петковић, Стефан Милошевић, Михаило Ристић, Душан Анђелковић, Александар Луковић, Абрахам Фримпонг, Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд, Марко Полетановић, Срђан Плавшић, Урош Рачић, Ненад Милијаш, Славољуб Срнић, Лука Аџић, Гелор Канга, Џон Руиз, Предраг Сикимић, Ричмонд Боаћи.

Утакмица Напредак – Црвена звезда игра се у суботу, 22. априла од 19 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

10 comments

goran krsmanovic апр 22, 2017 at 16:47

Razmisljanje naseg trenera je jasno,nazalost on radi u intereresu menadzera,svom licnom ,a ne u interesu kluba.Po kom osnovu u ekipi treba da bude Leletalek,Ruiz nesrecni,Kanga drski i? Trener naseg kluba nije uspeo da stvori model po kom igramo.Toliko dugo sam Zvezdas ,i nikad nisam video goru grupu stranaca .Oni su nonsalantni oni nas klub ne postuju.Promene su nephodne.Napred Zvezdo!!!

Reply
dejo апр 22, 2017 at 14:41

Treneru Crvene Zvezde Grofe gdje su ti Zvezdina deca koja bi bas ginula na svim mecevima za Crvenu Zvezdu treneru Crvene Zvezde ? Hocemo kupovinu Kineske velike kompanije ili jednog Kineskog biznismena Crvene Zvezde

Reply
Loki апр 22, 2017 at 13:20

Jbt, ovaj bivsi trener Borca iz Cacka i Mordavije, Grof Bozovic, ima veca ovlascenja nego Miljanic svojevremeno, koji je tvorac moderne Zvezde, i koji za 6 godina izgubio jednom od Partizana, a pobedio sto u prvenstvu, sto u Kupu, 14 puta, uz dve neresene…sacuvaj me Boze..

Reply
Rajčić апр 22, 2017 at 11:59

Nema brige, utakmica je završena ništa dr terza ne propušta slučaju, isto kao sto sam pisao pre nedelju dana na ovom portalu da ćemo posle derbija biti egal sa grobljem gde su pljuvači pljuvali po meni kao po propagantisti davali minuse kao što će i danas naše utakmice su laž i prevara to se pokazalo u 3 derbija sa grobljem gde smo izgledali kao razbijna vojska nij se znalo ni ko šta igra, a za Titulu opet kažem se ne treba sikirati ostaje gde joj je mesto, pa pljuvači pljujte po meni kolko vam volja.

Reply
Loki апр 22, 2017 at 13:33

Jaoj…kada bi mogao Terza da sredi da se „povrede“ Ruiz, Telek, Donald, Kanga, Boaci…vauuu…bilo bi svetski…

Reply
Dejo апр 22, 2017 at 11:49 Reply
Apostle Serbian апр 22, 2017 at 13:20

Ovaj gnevni, idiotski, novinar se proklamovao u proroka. Mislim da bi mogao da bude na celu nekog iz Beohradske zone i da sa par godina sa njim udje u ligu sampiona… Sve on zna.
Ne branim ni uptavu, ni strucni stab, a po najmanje Bozovica…. Posle svega samo mi jos hvali da slusam ovoga kako sere.

Reply
Loki апр 22, 2017 at 14:06

Ja o Andjusu mislim skoro sve najgore! Ali, sta od ovoga sto je rekao nije tacno?

Reply
Verni do groba.Br.Cg. апр 22, 2017 at 15:57

U pravu si tebra moj….

Reply
LA[K]I апр 22, 2017 at 11:43

Jeli Vujaklija povredjen pa ga zato vec dve utakmice nema ni na klupi? Treba utakmicu od starta da zapocnu Srnic i Milijas. Koliko god me neko uveravao da nisu u formi zaista ne mogu biti gori od Ruiza i Le Taleka.

Reply

Leave a Comment