Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Манојловић у Хетафеу!

Утакмица против Иртиша била је последња у Звездином дресу за Филипа Манојловића.

Млади голман је договорио све детаље са шпанским Хетафеом, и од данас је члан овог клуба.

Филип Манојловић је поникао у дресу Црвене звезде у којој је прошао Омладинску школу. Дебитовао је за први тим 17. септембра 2016. године у вечитом дербију, а укупно је одиграо 33 званичне утакмице.

ФК Црвена звезда се Филипу Манојловићу захваљује на посвећености, напорном раду и односу према Звездином дресу, као и бројим величанственим одбранама. Клуб Филипу жели пуно успеха у наставку каријере!

Повезане вести

5 comments

DJOLE BARI 91 јул 22, 2017 at 21:33

SRECNO MANOJLO.BICES VELIKI GOLMAN.SVAKO DOBRO.

Reply
ZoranZzzzzzzzz јул 22, 2017 at 15:52

Samo da kazem ovim dezurnim mrzovoljnim lupetanima sto po svim portalima blebetaju gluposti da se stidim ovamo u dalekom svetu da nas takvih uopste ima. Potrazite pomoc od vracara da vas ocisti zlih duhova. Znate postoje oni sto znaju a cute i oni sto misle da znaju mnogo. Kod tih onda nastane problem.

Reply
oknarb јул 22, 2017 at 12:06

још брзи везни играч који једним потезом може ријешити утамицу.несмијемо чекати да нам досуде пенал.мислим да нам можда још на двије позиције шкрипи средина и крило

Reply
nesadelijans јул 22, 2017 at 11:41

odlicna vest najvece pojacanje ovog prelaznog roka jos racica nekome uvalite i bice ok za ono sto je uradio u poslednjoj minuti protiv irtisa nikad ne bi vise zaigrao u zvezdi pravi katastrifalnu gresku dodaje cistu loptu bez razloga protivniku i onda trci s njim paralelno do sesnaesterca gde ga rusi la talek i pravi gol sansu mesto da ga on rusi na pola terena i nek dobije zuti to se uci u petlicima

Reply
Marko јул 22, 2017 at 10:48

Hvala Bogu da ode, da ga ne gledamo više!

Reply

Leave a Comment