Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић – Окрећемо се прослави рођендана у суботу

Још једну сјајну партију пружили су фудбалери Црвене звезде и убедљиво савладали Мачву у Шапцу (3:0). Задовољан због новог тријумфа и три бода, био је тренер Дејан Станковић који је за приступ својих играча имао само речи хвале.

Добра такмичарска утакмица. Захвалио бих се Мачви на гостопримству. Били су сјајан противник. Играчи су добро ушли у утакмицу, показали прави приступ и захваљујући томе смо дошли до победе. Имали смо велики број одузетих лопти, играли смо директно и задовољан сам због тога. Постојала је идеја да центаршутевима пунимо шеснастерац, јер смо играли са два шпица и управо смо тако и постизали голове – рекао је Станковић.

Исказао је захвалност шеф стручног штаба нашег тима навијачима који су и у Шапцу здушно бодрили Црвену звезду.

– Хвала им што нас прате у стопу и што су наш 12. играч. Били су фантастични као и увек, и велико је задовољство играти пред нашим верним навијачимма. Позивам све навијаче да дођу у суботу на меч против Напретка и да сви заједно обележимо 75. рођендан Црвене звезде – подвукао је Станковић.

Текст преузет са сајта ФК Црвена звезда

Повезане вести

1 comment

Dragan мар 7, 2020 at 21:45

Deki radi posao. Bravo. Posle godinu dana antipropagande fudbala, ubijanja fudbala, defanzive, igranja bunkera nasred Marakane protiv Lucana, nakon vodjstva od 1:0 …sve to u reziji trenera Milojevica…… ovo je kao svetlo na kraju tunela. Samo napred

Reply

Leave a Comment