Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Remi omladinaca

Omladinci Crvene zvezde su remizirali sa Brodarcem (2:2) na gostujućem terenu u okviru šestog kola domaćeg šampionata. Dvostruki strelac u timu Zorana Rendulića bio je kapiten Stefan Pirgić.

Brodarac – Crvena zvezda 2:2 (0:1)

Stadion: “FK Brodarac”.

Sudija: Mladen Jakovljević.

Strelci: Atanasijević u 67. i 95. minutu za Brodarac, a Pirgić u 31. i 53. za Crvenu zvezdu.

Žuti kartoni: Vranješ (Brodarac), Nedeljković, Lečić, Vukičević (Crvena zvezda).

Brodarac: Ganić, Džinović, Milojević, Mulić, Lekić (od 73. Vujetić), Paić, Vranješ, Milošević, Pepić (od 55. Atanasijević), Kolašinac (od 73. Erić), Jovićević (od 55. Bojović).

Crvena zvezda: Marinković, Matić (od 72. S. Miladinović), Lečić, Vidojević, Marić (od 56. Nikčević), Vukičević, Majstorović (od 46. Stojsavljević), Radonjić (od 56. Cvetković), Pirgić, Nedeljković, Kahvić.

Prvu priliku od strane naših fudbalera videli smo u 12. minutu kada je Kahvić sam ”povukao” napad i šutirao sa distance. Lopta je imala nezgodnu putanju, a Ganić je krajnjim naporima skrenuo pokušaj našeg centarfora u korner. Posle mirnijeg perioda igre, crveno-beli su stigli do prednosti u 31. minutu. Nesmotrenu reakciju defanzivne linije Brodarca iskoristio je kapiten naše ekipe Stefan Pirgić. Snažno, rezantno i precizno ”pucao” je ka golu protivnika sa ivice kaznenog prostora krilni napadač naše ekipe, a lopta se od stative odbila u mrežu. Do kraja poluvrema sjajnu intervenciju imao je Bogdan Marinković kada je refleksno intervenisao posle udarca Jovičevića unutar šesnaesterca.

U drugom poluvremena Zvezda je ušla još bolje u meč i nije nam trebalo mnogo da uvećamo rezultat. Igrao se 53. minut kada je posle dobre tranzicije Marić uputio centaršut sa levog boka na drugu stativu, Matić je glavom spustio loptu na peterac, a Pirgić je ”makazicama” zahvatio loptu i postigao prelep pogodak za 2:0. Iako je ekipa Zorana Rendulića imala potpunu kontrolu nad svim dešavanjima na terenu domaćin je smanjio rezultat preko Atanasijevića u 67. minutu. Nastavila je da napada Crvena zvezda i pretila preko Nikčevića, Nedeljkovića, Kahvića i Vidojevića, međutim u samom finišu i nadoknadi sudijskog vremena Brodarac je uspeo da izjednači rezultat sa bele tačke golom Atanasijevića.

The post Remi omladinaca appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment