Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Стојановић пред Нови Пазар: „Нинковић спреман“

Фудбалере Црвене звезде у четвртак очекује тешка утакмица у Новом Пазару у оквиру 24. кола Јелен Суперлиге. Пред ову утакмицу на конференцији за медије говорили су шеф струке Славиша Стојановић и првотимац Филип Касалица.

„Нова утакмица, нови испит. Идемо екипи која на свом терену тешко губи бодове и биће мотивисани. Морамо да будемо скоцентрисани и стрпљиви и поштујемо договор“ рекао је Стојановић и додао да ће Милош Нинковић бити спреман, док су повређени Дауда и Мартиновић. Што се Петковића тиче:

„Петковић тренира нормално, имамо још времена за разговор, а одлучићемо до сутра о томе ко ће започети утакмицу.“

„Тешка утакмица, већ сам два пута играо у Новом Пазару. Једном смо победили, једном је било нерешено. И сутра очекујем три бода“ истакао је Касалица који ће сасвим сигурно и сутра бити стартер.

Фудбалери ће ускоро имати заједнички ручак, а потом крећу пут Новог Пазара. Пут ће трајати око четири сата, а бице смештени у хотелу “ Пазаристе“.

Конференцији присуствовао: Борис М.

Повезане вести

3 comments

jagodina navija za zvezdu! апр 16, 2014 at 13:53

Da li Delije idu na gostovanju u Pazaru?

Reply
ФиЛоМаН апр 16, 2014 at 20:05

Добили смо 400 карата од Пазараца, значи вероватно ће се организовати нешто.

Reply
dejo апр 16, 2014 at 12:14

Samo napred do pobede Crveno beli fudbaleri pa ako bog dade da se slavi titula na nasoj Marakani i ulazak u LS ove godine uz vas sam samo agresivno od samog starta na Pazarce pa da nam donesete tri boda u Beograd ,dokazite jos jednom da ste vi pravi nasi fudbaleri kada je najteze idemo u nove pobede ❗ ❗ 😀

Reply

Leave a Comment