Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда у уторак против Хановера

Након победе против Кршка, Црвена звезда ће нову проверу имати сутра, а противник је немачки Хановер. Тим који је прошле сезоне заузео 10. место у Бундеслиги представљаће најјачу проверу за наш тим током ових летњих припрема.

Меч ће се одиграти у Птују, који се налази 30-ак километара од Марибора, а капацитет стадиона је смањен са 4.000 на 1.200, пошто је ова утакмица означена као меч високог ризика. Очекује се долазак великог броја наших навијача из Аустије и Словеније, а ево шта од ове уткамице очекује тренер Црвене звезде, Ненад Лалатовић:

„Одлична провера. Верујем да ће и на трибинама бити доста Звездаша. Ми имамо још довољно времена до почетка шампионата да доведемо форму на ниво који желимо. Свакако ће мотив против Хановера бити великирекао је Лалатовић у изјави за званични сајт нашег клуба.

Утакмица против Хановера на програму је сутра од 18:30h уз директан пренос на каналу „Спорт Клуб 2“. Иначе, цена улазнице за ову утакмицу је 5 евра, док је за децу млађу од 14 година улаз бесплатан.

Повезане вести

2 comments

nokia c5-03 јул 29, 2014 at 15:04

Nadam se pobedi. ZVEZDA ❗ ❗ ❗

Reply
MILAN KG јул 28, 2014 at 23:33

Prenos na sport klubu 2!!!!!!! vratio se PECNIK!!!!!!! IDEMO BRE!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment