Moja Crvena Zvezda
Најновије

Лалатовић: Ракић боље да је ћутао – два пута је истеран са тренинга и није хтео да игра дерби!

Ништа лепо када је Црвена звезда у питању, ни данас. Тужбе, скандали, криза, писма, одговори на њих… То је све што слушамо када је наш клуб у питању.

Након још једног анонимног писма и одговора Звездана Терзића на њега, стигла је и реакција Ненада Лалатовић на ружне изјаве Ђорђа Ракића, који је, очигледно, завршио своју причу у црвено-белом дресу. Неславно.

Тренер црвено-белих о томе је говорио за Спортски журнал.

„Напуштао је и пропуштао утакмице из различитих разлога, од мучнине у стомаку до бола у примицачу. Никога не бих трпео колико сам њега. Веровао сам му и ценио га. А он је једини играч за кога сам чуо да није хтео да игра у вечитом дербију!“

Ракић је чак и истериван са тренинга.

Два пута је истеран са тренинга. Први пут због вређања Печника, затим што је неконтролисано шутирао лопту.“

Лалатовић индикретно налази у нападачу једног од криваца за заостатак у односу на вечитог ривала.

„Ракића сам истрпео, давао му шансу кад не би ниједан тренер. Узвратио је са свега четири гола и промашених минимум 12 стопостотних шанси, довољно је погледати утакмице са Чукаричким и Радничким у Крагујевцу да би све било јасно. Кривца би требало да потражи у себи. Јасно је да жели из клуба, изабрао је ружан начин. Није имао довољно самопоуздања, добијао је шансу и играо кад је хтео! Ако на свакој утакмици створимо барем седам шанси, а нема голова, јасно је где је проблем. Кад већ пореди садашњи учинак са Стојановићевим, требало би да се зна да је освојен исти број бодова, уз чињеницу да нам је одбрана најбоља у лиги. Наша мука била је реализација. Не могу ја да да погодим уместо Ракића празну мрежу против Чукаричког…

Чини се да је оно што највише боли тренера Звезде – вечити дерби.

„Тражио је да игра у последњих 30 минута, рече да је за толико спреман. Тренирао је свих пет дана пре гостовања Партизану, после утакмице ниједном није отишао на терапије. И такви детаљи показују колико ко осећа Црвену звезду и да ли заслужује да носи њен дрес. Дерби се игра и кад је „поломљена нога”, закључио је Лалатовић за Журнал.

Повезане вести

6 comments

bata011 дец 15, 2014 at 21:16

Sto se mene tice, niti je Rakic fudbaler za Zvezdu, niti je Lalatovic dorastao da sedi na Zvezdinoj klupi a pogotovo da je vodi Terzic koji je toliko „zaduzio„ srpski fudbal da bi ga trebalo poslati na goli otok.

Reply
Gojko Zec дец 15, 2014 at 21:09

Rakicu,ti da vredjas Nejca?On je za tebe izmislio fudbal,sto ti uradis sa loptom Pecnik ce sa mandarinom.

Reply
dejca дец 15, 2014 at 20:32

Ali pazi ovo!! Nadas se, odlazis na utakmice, navijas….a nemas pojma sta se dogadja ustvari sa ekipom..!
:facepalm:

Reply
lopez дец 15, 2014 at 20:28

e moj Lalatovicu.. ti si trener za neki pilicarski klub..napusavas igrace preko novina.. kako mislis da te postuju? I dobro ti je rekao da nisi ti Stojanović

Reply
asd дец 15, 2014 at 17:10

naravno kad je Rakic poznati grobar odavno,zna se za koga navija,a kod nas je dosao jer nije imao kuda…slamka spasa

Reply
Ћошке дец 16, 2014 at 09:48

Да је код нас дошао када није имао где то стоји али са тим причама ко за кога навија сте сми се смучили. Заболе ме ко за кога навија док игра добро. Сећам се на пример Дарка Ковачевића за кога сви знају да је Партизановац, чак је и ишао на прославу титуле са играчима Партизана јер је требало да потпише за њих па је Звезда дала бољу понуду и дошао је код нас. Чак и у овој данашњој генерацији клинаца имамо једног који навија за Партизан (друг мог рођака па зато знам) али то не смета да иако не много игра квалитетно за први тим.

Reply

Leave a Comment