Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојка

Кобиљски: Пропустили смо прилику да меч завршимо раније

Након победе над екипом Фино Капошвар из Мађарске и пласмана у четвртфинале Купа изазивача тренер Црвене звезде Драган Кобиљски био је задовољан крајњим исходом меча, али не и игром у трећем и четвртом сету.

Ми смо се после другог сета квалификовали у четвртфинале, али утакмица није била готова. Замерам својим играчима што смо се мало опустили, али је најбитније да смо се на крају квалификовали за наредну рунду и да смо победили на нашем терену. Пети сет је био одличан, а мислим да смо и трећи сет могли да решимо у своју корист јер смо имали три напада на 23:24, нисмо у томе успели, а у четвртом сету је дошло до пада концентрације – истакао је Кобиљски.

Наредни ривал Црвене звезде биће италијанска Равена која је била боља у обе утакмице од чешке Дукле из Либереца.

Трудићемо се да направимо добар двомеч са Равеном. Има још много времена до тада. Након дужег периода имамо времена да добро тренирамо, да се припремимо за то. Не могу да обећам резултат, али могу да обећам добру борбу – рекао је Кобиљски.

Капитен црвено-белих Максим Буцуљевић сматра да је Звезда могла и раније до победе над Мађарима.

Нама су требала два сета и када смо их освојили мало смо стали. У трећем сету смо успели да их стигнемо. имали смо шансу да завршимо утакмицу раније, у томе нисмо успели, али нема везе. Можда је и добро што смо одиграли пет сетова. Најбитније је да смо на крају славили и сада ишчекујемо следећи дуел. Играмо против Равене и видећемо како ће бити – закључио је Буцуљевић.

Повезане вести

1 comment

Zvezdaš јан 22, 2015 at 09:17

Bravo Zvezdaši, ponosni smo na vas! Sa puno samopouzdanja krenite na Ravenu, ne može biti da je 7 -mo plasirani tim Italijanskog prvenstva jači od našeg prvaka. Vrlo je važno da ih prvo u BGD-u savladamo!

Reply

Leave a Comment