Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда продала део права на Ристића Захавију?!

Дневни лист „Информер“ пише да је ФК Црвена звезда, односно генерални секретар Звездан Терзић у њено име, продао део права на Михаила Ристића израелском менаџеру Пинију Захавију.

Наводно, сума за коју је Ристић уступљен Израелцу је 750 000 евра. Позивајући се на своје изворе, овај дневни лист тврди да је УО протеклог понедељка донео одлуку да Терзић покуша да продао део уговора младог фудбалера, а званична потврда овог трансфера очекује се на следећем заседању УО.

Разлог лежи у томе што у најкраћем временском периоду Звезда мора да исплати Пољака Броновицког (220 000) и Натанијела Асамоу (240 000 евра). 

Наводно, клуб је одлучио да је исплативије продати део уговора играча него једног од пет најталентованијих у потпуности. Пре овога, клуб је, према овом извору, раније продао и део права на Грујића и Јовића.

Повезане вести

8 comments

dokledanasbrukate јан 22, 2015 at 17:12

ma najbitnije u celoj prici je to ,da za takvo poslovanje niko ziv ne odgovara i izgleda kako to nikoga i ne zanima … sta bi sa svim tim ljudima … eeeej … 50 miliona duga se napravi i pojeo vuk magarca … jos svi iz uprave vicu kako njih ne zanima ko je dug napravio … oni su kao fini … sram treba da ih bude … prodaju pricu o nekih 11 miliona za Evropu, pa decko dovodi 5,6 novih igraca … odakle? nece za dzabe da igraju … pa zar Lalatovic nije izjavljivao na pocetku sezone kako on ima najbolji tim u drzavi … da je on insistirao na Bosancicu, Gavricu i Kataiju … pa sta bi sad? da mu ne fali mozda babovic …

Reply
teks viler osedeo ovde јан 22, 2015 at 16:12

A odakle da spreme lovu za Bronovickog i ostale „fantome“ i Mijovice,nego prodajom igraca?bas me briga i za Terzica ali sto jes-jes!

Reply
ivanovic stefan јан 22, 2015 at 14:39

nemogu da verujem pa pola igraca nisu 100 posto zvezdini to je zalosno prodaj te lazovic kovacevic lazica Martinovic i isplatite dug a ne talentovane i posle nema nikakva zarade samo neki minimalac nikad nece se zaradite na nasoj deci ako se ovako nastavi

Reply
Doklevise јан 22, 2015 at 14:34

Samo cu jedno reci : Dokle vise ?????

Reply
ha! јан 22, 2015 at 11:59

POD HITNO PRIVATIZACIJA!!!
Imamo samo dva puta: Ili privatizacija ili kao Rangers u beton ligu, pa polako…
Ovo je bre stvarno sramota! Od onakvog kluba, evropskog i svetskog sampiona da naprave ovo…
Znaci, ili zovite arape da daju kes ili u beogradsku zonu!!! Ovo je veca sramota nego igrati u beton ligi…

Reply
bojan јан 22, 2015 at 16:51

to nisu resenja….kreces od beton lige = gubis stadion i sve ostalo sto poseduje klub
privatizacija ne moze da se obavi bez promene zakona a i tada kada bi se obavila tajkun bi iskoristio zemljiste i klub oterao u borcu/ovcu i sl.mesto (pogledaj privatizacije madjarska,rumunija,bugarska i vidi u kakvom su stanju klubovi)

promeniti zakon i razgraniciti brend od imovine kluba (imovina ostaje u vlasnistvu navijaca/drustvo gradjana) a brend cini posebna firma koja daje pravo upravljanja odredjenom privatniku koj hoce da upravlja klubom,sa time sto on odgovara za sve nastale obaveze i eventualne dugove (upravlja a ne moze da otudji imovinu ili je stavi pod zalog bankama)

Reply
ha! јан 22, 2015 at 17:00

Ma nema bre toga! Taj princip drustvo gradjana i navijaca je nesto najgore! Svacije = nicije!
Manite se vi ugledanja na Barsu, jer mi nismo Barsa niti cemo ikada biti! Kao, pogledajte kako Barselona funkcionise kao drustvo gradjana i do jaja im je… Zajebi tu pricu, jer smo mi 50.000.000 u dugu, izbaceni smo iz Evrope, od titule daleko, tuzi nas i kurta i murta, poslujemo u minusu…tako da nama ni 50.000.000 gradjana i navijaca ne bi pomoglo!
Pojedinac da kupi klub, obaveze se da ce ulagati odredjenu kolicinu novcanih sredstava u odredjenov vremenskom periodu, potpise se ugovor i cao! Sta je tu tako komplikovano?
Pa neko da ulaze „tricavih“ 20.000.000 evra godisnje, napravio bi od Zvezde redovnog ucesnika LS.
Zato, `ajde vise menjajte te zakone, daj da se pomeramo sa ove mrtve tacke, inace nam se ne pise dobro…

Reply
dusan јан 23, 2015 at 00:27

razgraniciti brend od imovine kluba znaci uzeti od nekog 50 miliona evra za brend a sto daje mogucnost privatniku da upravlja klubom? ako nadjes neku budalu koja ima tolike pare, i da hoce da ih da nama da bi upravljao klubom, a imovina da ostane udruzenju gradjana ja sam za. jedino sto je tako nekog dosta tesko naci takvog kandidata. salu na stranu – klub nam je prakticno mrtav, samo neko treba da dodje da iskljuci aparate. dok se to ne desi onda cemo gledati ove sitne secikese i dzeparose iz uprave kako potpisuju ugovor sa banjom terme catez, prodaju procente ovih klinaca, i pokusavaju da bas oni budu ti koji ce prodati zemljiste nekome. tu od fudbala nema nista. mi ne mozemo nekog krunica da dovedemo jer nemamo 300 hiljada evra. pa o cemu dalje pricamo?

Reply

Leave a Comment