Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Одлична сарадња са Термама Чатеж

Терме Чатеж су и ове године Звездин домаћин на припремама у Словенији. Сарадња Црвене звезде и Терми Чатеж на високом је нивоу, што су и потврдили челници нашег клуба, односно компаније „Терме Чатеж“.

Наше окупљање постало је традиционално у ово доба године јер је легендарни клуб Црвена звезда поново дошла на припреме у сарадњи са Термама Чатеж, а овог пута у Копер хотел Жустерна. Сарадња Терми и Звезде је успешна јер је после припрема код нас она освојила 26. титулу првака Србије и то је леп податак. Ми смо као компанија захваљујући Звезди добили много нових спортских контаката, а тако су дошле и нове сарадње – рекла је Аленка Погача, саветник управе за маркетинг.

На питање новинара, шта ако се Звезда састане у Лиги Шампиона са неким словеначким клубом, Аленка Погачар је одговорила:

Радо ћемо навијати за оба тима. Увек смо са вама.

Похвално је о сарадњи говорио и Себастјан Селан, директор Терми Чатеж.

Поносни смо јер спонзоришемо Црвену звезду и што им пружамо наше максималне услове, од хотела, спа центара, ресторана… Терме Чатеж негују идеје здравог и успешног живота и Звезду видимо као екипу која је кроз историју али и сада показала своју величину. Мислим да ћемо лако доћи до новог уговора и наставка сарадње јер је лепо и вама и нама. Надградња сарадње може бити и у томе да нам долазе млађи тимови Звезде, али смо у сваком случају заинтересовани за надоградњу. У априлу ове године завршићемо нов терен у самим Термама Чатеж и било би лепо да га отвори Звезда утакмицом против неке такође велике екипе.

Генерали директор Црвене звезде, Звездан Терзић, изнео је своје виђење ове сарадње.

Уговор траје од 2013. године, и та сарадња је била веома плодоносна због већ поменуте титуле коју смо освојили прошле сезоне. Почели смо прелиминарне разговоре и надам се новом уговору, а надам се да ћемо бенефите имати и ми и они. Звезда се осећа пријатно у Словенији, а то није ни чудно са овако добрим домаћинима. Надам се да ће Терме бити наши гости на Маракани када будемо славили титулу у мају, а тада можемо прославити и нови уговор – рекао је Терзић.

О условима за рад и тренирање свакако су најпозванији да причају чланови стручног штаба и фудбалери.
Задовољство ми је што смо овде, ово је мој други боравак. Одлични су услови па моји играчи лакше подносе овако тешке припреме. И ја се надам новом уговору али и одбрани титуле и да се видимо поново на лето – био је јасан Лалатовић.

_SS_2687Саво Павићевић се захвалио Термама Чатеж на свему што чине за њега и његове саиграче.

Заиста уживамо овде. Тешко јесте, јер нам је шеф наметнуо тежак рад али то се овде лакше подноси. Могу само да захвалим Термама и надам се заједничком слављу у мају ове године.

Александар Луковић је по први пут на припрема са Црвеном звездом у Словенији, и такође има веома позитивне импресије.
Мени је јако пријатно овде, уз домаћине је лакше пребродити ове тешке припреме. Први пут сам у Термама и надам се да ћу доћи опет – не оставља дилему Луковић.

На крају, домаћинима се захвалио и почасни председник Црвене звезде, Драган Џајић.

Поздрављам велику пријатељицу Аленку, јер да њу нисмо упознали не бисмо никад били овде. Велику захвалност дугујемо њој и компанији „Терме Чатеж“ на Звездиним успесима. Било да буде титуле ове сезоне или не, доћи ћемо поново. Надам се да ће Звезда остати радо виђен гост – рекао је Џајић.

Повезане вести

1 comment

dusan јан 23, 2015 at 00:31

vest je sto smo potpisali ugovor sa banjom u sloveniji?? ne znam sta je postalo smesnije – zvezda ili vesti o njoj…

Reply

Leave a Comment