Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Деби Орландића, повреда Аврамовског, добра партија Катаија и мршав реми Звезде и Металиста

Црвена звезда је у другом мечу на припремама у Туркој ремизирала са украјинским Металистом. Јуче је савладан Рубин са 1:0. Оношто радује је добра партија Катаија, а за бригу је повреда Аврамовског, за кога ћемо видети да ли ће и колико морати да паузира.

Звезда је почела меч у саставу: Тркуља, Павићевић, Стојановић, Мбођ, Ђорђевић, Гријић, Аврамовски, Ристић, Катаи, Јовић, Салами.

У 25. минуту повредио се Аврамовски, што би могао да буде проблем. Раније данас саопштено је да Александар Луковић неће моћи да игра најмање месец дана. Македонца је заменио Босанчић.

А пре тога, Звезда је имала неколико добрих прилика. Ђорђевић је добро дејствовао по левом боку, проиграо по једном Јовића и Катаија, али наши навални играчи нису успевали да погоде мрежу Украјинаца. Металист се једном нашао у прилици, али је Тркуља добро реаговао.

Након измене није дошло до суштинских промена у тиму Звезде, али ни у игри. Катаи је имао и трећу прилику, али је голман сјајно интервенисао и послао лопту преко пречке. Наш навални играч био је и најзапаженији на терену, а управо лева страна терена на којој су сарађивали он и Ђорђевић била је најопаснија.

Жуте картоне добили су Катаи и Павићевић.

Управо је Павићевић изашао из игре, а заменио га је Јовановић, да би Петар Орландић у 62.минуту дебитовао за наш тим, заменивши Саламија.

У наредних 20-ак минута није се дешавало готово ништа, а тек у 80. је покушао један играч Металиста, али без успеха. Звезда је тек у 86. минуту у другом делу покушала преко Орландића, али је Црногорац изблокиран.

А онда у самом финишу две стопостотне прилике. Прво су Украјинци припретили, а Тркуља је одбранио зицер, да би потом Јовић имао добру шансу, али је голман добро интервенисао.

До краја није било више прилика и меч је завршен без голова.

Повезане вести

1 comment

dexy122 феб 8, 2015 at 15:08

Moram samo da vam kazem, da vam je lose uradjena pocetna strana. Ne znam zasto ste menjali. Najjednostavnije su uvek i najbolje. Kada lebo imamo sve nove vest poredjane lepo bez nekakvih slajdera. Komentari mi se svidjaju, posebno posto mogu da se poredjaju po oceni, ali ta naslovna stvarno kvari stvari. Secam se da ste bili najcitaniji Zvezdin sajt, dok ste imali oni klasicnu verziju. Kako ste poceli koristiti druge verzije sve manje vas posecuju Zvezdasi. Vratite se na klasiku, a ja cu vas u svakom slucaju posecivati.

Reply

Leave a Comment