Moja Crvena Zvezda
Најновије

Карата за Атину нема и неће их ни бити

Кошаркашки клуб Црвена звезда још једном обавештава целокупну јавност да је њен предлог да се по принципу реципроцитета размене улазнице за меч са Панатинаикосом одбијен од стране челника атинског клуба. Сходно томе, Црвена звезда није била у прилици да организује одлазак навијача у Атину, јер руководство Панатинаикоса из безбедносних разлога није омогућило ни куповину улазница за овај меч. С обзиром на разноразне написе у грчким медијима КК Црвена звезда још једном жели јасно да стави до знања да не сноси било какву одговорност уколико су поједини навијачи, држављани Србије, у сопственој режији отпутовали у главни град Грчке, јер организованог пута за навијаче од стране клуба није било.

Већ дуго година уназад у Грчкој постоји правило да у дуелима вечити атинских ривала Панатинаикоса и Олимпијакоса у дворанама нема навијача гостујућих тимова како би се предупредили покушаји било каквих инцидената међу навијачким групама. Због добро познаих братских односа између навијача Црвене звезде и клуба из Пиреја, организатор и домаћин ове утакмице одлучио је да то правило примени и на овај евролигашки меч са Звездом.

Из тог разлога КК Црвена звезда још једном апелује на своје навијаче и симпатизере да не путују у Атину на дуел са Панатинаикосом, јер им ни на који начин неће бити дозвољен улаз у дворану ОАКА. С обзиром да су челници Панатинаикоса одбили предлог о размени карата послали су јасну поруку да нису у стању да гарантују безбедност и зато молимо навијаче озбиљно схвате овај апел како би се избегли било какви проблеми.

Повезане вести

Leave a Comment