Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовановић: Потребна нам је подршка

Након првих утакмица овог пролећа које је одиграо у тандему са Дарком Лазићем, Вукашин Јовановић се поново нашао на клупи, одакле чека своју шансу.

Многи фудбалери истичу да је са клупе много теже посматрати дешавања на терену, а Вукашин дели то мишљење.

Јако је тешко гледати утакмицу када не иде, а не можеш да помогнеш. Поготово ако је у питању тако битна утакмица, утакмица која је једна од кључних у борби за титулу. Много смо изгубили овим поразом, али живот иде даље. Мислим да још није изгубљена титула, и то не кажем тек тако. Још увек имамо не мале шансе да је освојимо, само смо себи мало отежали тај пут – сматра Јовановић.

zz11025995_902883819772515_4374931075966072584_n

Утакмицу против Борца, Јовановић види као прилику да се екипа „подигне“.

Потребна нам је једна добра утакмица, добра победа, којом бисмо се вратили на победнички колосек, то је за нас у овом тренутку јако важно. Волео бих да могу и на терену да помогнем екипи, али ко год да буде играо, сигуран сам да ће дати све од себе. Баш нам је потребна добра партија, добра играм како би и навијачи били задовољни.  Тада би нам остало да чекамо дерби, а пре тога Вождовац дочекамо у бољем расположењу.

Јовановић верује да ће публика пружити подршку младом тиму Црвене звезде.

У овом тренутку нам је подршка најпотребија, поготово после оваквог пораза који је тешко пао свакоме од нас – и нама који нисмо играли, а поготово фуудбалерима који јесу. Позивам навијаче овом приликом да дођу у што већем броју, да нас подрже јер нам је подршка потребна, а ми ћемо се потрудити да се издигнемо после овог пораза – рекао је млади фудбалер Вукашин Јовановић.

Повезане вести

Leave a Comment