Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Једва чекамо да почне плеј-оф

Црвено-бели су забележили и 12. победу у Супер лиги Србије и задржали максималан учинак пред последња два сусрета у лигашком делу, а тренер шампиона АБА лиге и освајача Купа Радивоја Кораћа сумирао је утиске после победе над ФМП-ом.

– Честитке ФМП-у на одличној партији. Ми смо дошли са идејом да узмемо нове бодове, а успели смо и још доста тога да урадимо. С обзиром на ритам и велики број утакмица, настављамо са нашим планом и са жељом да у наредном периоду будемо на нивоу игара из оног дела сезоне када смо били најбољи – истакао је стратег београдског клуба након 73. утакмице Црвене звезде у сезони, што је нови рекорд у 70-годишњој историји црвено-белих.

– Наша жеља је да будемо први у лигашком делу сезоне и на добром смо путу да то остваримо. Надам се да ћемо бити здрави, јер као што и сами видите, сваки пут неко одсуствује. И овог пута смо у тиму имали ровитих играча, надам се да ћемо то да избегнемо када дође плеј-оф који једва чекамо да почне.

На питање о одсуству плејмејкера Стефана Јовића Радоњић је одговорио:

– Јовић није играо из превентивних разлога. У тиму није био ни прошли пут у дуелу са Константином, а врло је вероватно да ће прескочити и следећу утакмицу са Војводином. Надам се да ћемо после тог меча бити комплетни и да ћемо имати све играче потпуно спремне – закључио је Дејан Радоњић.

Бранко Лазић је честитао саиграчима на још једној победи, али је похвалио и екипу ФМП-а на одличној игри и великој борбености:

– Одиграли смо добро, а најважније је да смо победили, да се нисмо превише истрошили и сада се окрећемо наредним противницима – истакао је борбени бек црвено-белих.

Повезане вести

Leave a Comment