Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сезонске карте у претпродаји и у ТЦ Ушће

Од понедељка 8. јуна годишње карте КК Црвена звезда Телеком за сезону 2015/2016 у претпродаји ће бити доступне свима, с обзиром да је 6. јуна окончана могућност прече куповине за власнике претплатних карата из такмичарске 2014/2015 године. Право прече куповине искористио је велики број навијача који су на тај начин резервисали идентична места и за наредну сезону, а занимљиво је истаћи да је за првих шест дана претпродаје купљено чак 900 годишњих карата.

Осим у просторијама клуба на Малом Калемегдану од понедељка 8. јуна сезонске карте КК Црвена звезда моћиће да се купе и у пословници Евентима у ТЦ Ушће. Посебно наглашавамо да ће се на Малом Калемегдану (радно време од 10 до 20, суботом од 10 до 18) продавати све сезонске улазнице (трибине, партери и ложе), док ће у ТЦ Ушће (радно време од 10 до 22 сата) моћи да се набаве само годишње карте за трибине и партере. Комплетан ценовник сезонских улазница као и све погодности приликом куповине можете погледати ОВДЕ, а још једном напомињемо да је од ове године омогућена и куповина сезонских улазница путем интернета.

Подсећамо да ће предпродаја сезонских улазница трајати још само две седмице односно до 20. јуна, па позивамо све навијаче да искористе значајне попусте и бројне погодности које се нуде. Посебно наглашавамо да ће сви власници сезонских улазница ускоро добити и чланске карте КК Црвена звезда којима ће остваривати сва права и обавезе прописане Статутом клуба. Међутим, то неће бити само чланска карта већ и лојалти картица уз коју ће сви власници моћи да остварују бројне попусте у куповини робе широке потрошње. То ће обезбедити и финансијску добит клубу па ће се употребом тих картица додатно помагати КК Црвена звезда.

Повезане вести

1 comment

milosm јун 7, 2015 at 21:12

jel su sve obe varijante u prodaji? ja dobih onu standardnu crvenu na kojoj pise sezonska karta (desno posredini na slici), druge mi deluju lepse… al sta je tu je

Reply

Leave a Comment