Moja Crvena Zvezda
Архива

Prosinečki: „Bez bele zastave“

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su od 18:30 časova, terminu odigravanja sutrašnje utakmice, poslednji trening pred odlučujuću bitku za ulazak u Ligu Evrope sa francuskim Renom. Trener Prosinečki dozvolio je medijima da prvih petnaest minuta budu na terenu stadiona Rut d Lorijen, da bi nakon toga svoje zamisli zatvorio za javnost i na terenu ostao sam sa igračima nešto manje od sat vremena. Svi momci su orni i spremni da sutra iznenade favorizovanog rivala.

„Očekuje nas revanš meč, teška utakmica, na koju moji igrači i ja sigurno nećemo izaći sa podignutom belom zastavom. Ren ima prednost iz prve utakmice, ali u fudbalu je sve moguće, i ja verujem u konačni uspeh. U prvom poluvremenu na Marakani smo pokazali da možemo da se nosimo sa Francuzima, i ako uspemo da zadržimo takav ritam tokom čitavog meča u Renu, sve je moguće“, rekao je veliki Žuti.

Francuske medije zanimalo je da li je i koliko ubedljiv poraz našeg protivnika u prethodnom kolu francuskog prvenstva od Monpeljea, mogao da ukaže na neke slabosti kluba iz Bretanje.

„To nama ne znači previše. Liga 1 je jedno od najjačih takmičenja u Evropi, i svaki rezultat je moguć. Mi smo ekipu Rena upoznali do detalja kroz snimke i analizu prve utakmice, tako da nisam mogao da izvedem nikakav zaključak koji već nisam znao posle njihove poslednje utakmice „, zaključio je Prosinečki.

Robi najavljuje da je pripremio iznenađenja, čemu svedoči i činjenica da nije želeo da saopšti startnih jedanaest pred medijima.

Razlog je jednostavan. Želim da iznenadim rivala i zbog toga sam odustao od ideje da već sada izdiktiram sastav tima. Pored svega, uveren sam  da Crvena zvezda u revanšu može da izbori rezultat koji bi joj doneo plasman u Ligu Evrope

Utakmica počinje sutra od 18:30, a put zemlje „galskih petlova“ krenulo je i nekoliko autobusa sa našim navijačima iz Srbije, i očekuje se da crveno-beli sutra imaju podršku oko dve hiljada navijača.

Galerija slika sa treninga na stadionu Rena

Повезане вести

19 comments

Leave a Comment