Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Данас се тренира у групама

Фудбалери Црвене звезде данас ће по први пут тренирати у две одвојене групе. Једна је на терен у Брежицама изашла у 10:30, док ће друга радити од 18:30 часова.

Фудбалери Црвене звезде данас ће по први пут тренирати у две одвојене групе. Једна је на терен у Брежицама изашла у 10:30, док ће друга радити од 18:30 часова.

Јутрос су на тренингу била сва три голмана, Кахриман, Вићић, Стојковић, а од осталих су тренирали: Рендулић, Маринковић, Павићевић, Мбођ, Стојановић, Ристић, Катаи, Гаврић, Паркер и Орландић.

Као и до сада и данас се почело вежбом пас игре, брзо откривање и јако додавање се захтевало од свих. И стварно је лопта ишла добро, чак и кад се у такозваном кругу прешло са два на један додир.

Већ преполовљен број играча додатно се поделио у наставку тренинга и то на дефанзивце и офанзивце. Гаврић и Ристић су убацивали лопте у казнени простор, а Звездини штопери су радили њихов део посла, избацивали их и покушавали да погоде мали гол на средини игралишта.

На другом крају терена у Брежицама, Катаи и Паркер су убацивали Јовићу и Орландићу који су морали да затресу мрежу и главом и ногом. Практично се може рећи да се данас радило доста индивидуално и да је свако морао да вежба оно што му је најважнији део посла на утакмици.

Крај тренинга обележило је шест серија слободних удараца са 17-18 метера, и то од стране свих играча. Тројица голмана су одређивала границу примљених голова, а ако их је било мање сви фудбалери су радили склекове. Наравно граница је често била и пробијена, па су голмани морали на земљу и да броје до десет.

Друга група играча на тренинг ће у 18:30 часова, а због нестабилног времена у Термама Чатеж постоји могућност да их дочека киша.

Повезане вести

Leave a Comment