Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеТрансфериФудбал

Представљен Луис Ибањез

Аргентинац са хрватским пасошем коначно је представљен данас у ЛАВ Медија центру стадиона „Рајко Митић“. Луис Ибањез задужио је дрес Црвене звезде са бројем 88 који представља годину његовог рођења.

Аргентинац је на конференцију за медије дошао са широким осмехом на лицу што је све коначно окончано. Задовољство је било приметно и код спортског директора Блажа Раосављевића, који је на шаљиву констатацију да су црвено-бели Ибањеза чекали као да је у питању Роберто Карлос одговорио духовито:
Бољи је од Роберта Карлоса!

Од почетка сам хтео у Звезду и када смо почели преговоре, јасно сам рекао да хоћу да дођем и ако испаднемо из Европе.
Не могу да се поредим са Робертом Просинечким, он је велика звезда, надам се да ћу ја бити мала. Сви су ме добро прихватили од првог дана и хвала дечкима. Говорим језик и брзо се уклапам, открио је Луис.

Ибањез је већ одрадио тренинг са екипом, а у недељу би требало да буде у тиму на пријатељској утакмици са Мордовијом. Открива и како је тренирао у претходном периоду:
Тренирао сам самостално, тренер ће видети и рећи колико могу. Али лопту нисам дирао месец и по дана. И у претходним клубовима сам давао све од себе. Даваћу и овде, каже нови леви бек.

Он је додао и да је гледао вечити дерби на Јутјубу и да ужива у таквој атмосфери:
Такође, волим и кошарку, а знам да Звезда има добар тим, рекао је Ибањез који је, очигледно, добро упознат са дешавањима у црвено-белој породици.

li1

Повезане вести

Leave a Comment