Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Пеле ново појачање?

Како је потврђено Тањугу у нашем ФК, португалски везиста Жудилсон Мамаду Тункара Гомез, звани Пеле, могао би да постане нови фудбалер нашег тима.

Спортски сектор, сасвим је то извесно, ради на јачању везног реда, а тренутно се преговара са неколико фудбалера. Један од њих је и Пеле (24, 183цм, родом из Гвинеје Бисао) који покрива позиције дефанзивног и централног везисте.

У каријери Пеле је до сада бранио боје Белененсеша. Ђеное, Милана, Арсенала из Кијева, Ољаненсеа и последње сезоне поново Белененсеша. Недавно је потписао уговор са Бенфиком, али је промена шефа струке приморала Пелеа да потражи нови клуб. Прошао је све млађе репрезентативне селекције Португала.

Нашем порталу је потврђено да се са Пелеом преговара, и да је у овом тренутку сваки сценарио могућ. Уколико дође на Маракану Пеле би наредну сезону провео као позајмљен фудбалер Бенфике.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

4 comments

Estrella Roja јул 27, 2015 at 17:52

Izvinjavam se,pre dva-tri sata.

Reply
Estrella Roja јул 27, 2015 at 17:51

Potpisao je za u Pacos Ferreira pre dva-tri.Proverio sam na njihovom sajtu uz pomoć googla.Šteta!Bilo bi to više nego kvalitetno pojačanje za naše uslove.Ali ako dovedu Bosanca Cimirota,onda bih zaboravio na ovog lažnog pelea.

Reply
Драган јул 27, 2015 at 18:42

Није потписао за њих, трансфер није завршен, проверили смо. Ако га желимо, имамо шансу.

Reply
Estrella Roja јул 27, 2015 at 19:16

Dosta kontrodiktorne vesti u vezi njegovog transfera u Portugalu.Zaista se nadam da imamo šansu,bolje reći da imamo finansijske mogućnosti za jednog tako versatilnog fudbalera koji bi bio nesumnjivo dobro pojačanje.Hvala za povratnu informaciju.

Reply

Leave a Comment