Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци Звезде учествују на турниру у Аеху

Упркос лошим резултатима првог тима, Звездина омладинска школа још увек чува одређену репутацију, а то показује и недавни позив за учешће на турниру у Аеху у Швајцарској.

Турнир ће се одржати од 31. јула до 2. августа и угостиће осам екипа. Поред домаћина Аеха и наших омладинаца, у групи Б ће се такмичити играчи Реал Мадрида и Хамбургера. У групи А ће играти Јувентус, Ред Бул Салцбург, Фулам и Базел.

Првог дана турнира наши момци играју против Реал Мадрида, док ће се сутрадан доиграти преостала два меча, око подне против Базела, а увече против домаћина Ауха.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

3 comments

vesnqa сеп 4, 2015 at 23:00

Sramota koga promovisete, kako je taj covek dosu u klub koji je do juce javno preko novina pljuvo. Ko su mu treneri u omladinskoj skoli, pa niko za ni jednog nije cuo . Ko je trener omladinaca. Djura Konstadinovic covek koji je tri puta oteran iy kluba jer nije imao rezultate i sto je najgore uyimao novac od roditelja i da bruka bude veca osudjivan u petom tada petom sudu u Ustanickoj. oce on da napravi igraca za prvi tim sa pomocniokom svoga sina i Pericu Ognjenovica gde koga i kada su oni nekog trenirali koje rezultate su imali, Mladenovic kad je bio trener kog je igraca dao prvom timu Yveydejedini igrac koji mje uspeo i potpiso za Zvezdu bio je Djordjevic koga je treniro i napravio ya godinu dana Dusan Nikolic Staja to je cinjenica, Sram vas bilo koga vi vise folirate svake godine u omladincima masu dece pustite niz vodu pa kako se ko snadje. Ko je odgovoran za ovaku nebrigu za klub. delije ako ste vi pravi navijaci vi ovo znate pa sto nepomognete skoli. Pokazite vec jednom da ste pravi navijaci.

sr

Reply
vesnqa сеп 4, 2015 at 22:50

Dali neko moye da veruje u Mladenoviceve reci, prvo on nema nikakvih kvaliteta da bi bio tu de jeste, covek oji je odigro 60 ili 70 utmica ya FK Crvena Zveyda jel to dovoljno da bude tu de je nekad bio Pavlovic, Krivokuca Piyon pa to je u startu bruka ya klub u klubu se nalaye buvsi igraci kojima Mladenovic nine dorasto, on je tu jer ima dogovor o prodaji dece u omladinskoj skoli ali to ce doci na red. Dali cove koji je doveo DJuru Konstadinovica ya trenera omladinaca moye da ima neki reyultat pomocnik Perica ognjenovic koji nigde nije radio a prvi treniro pionire i bio najuren izzvezde zbog uzimanja novca roditeljima pa oce oni da poboljsaju kvalitet skole. Sta mozete da kazete na ovu cinjenicu. Ako neko moze da spase skolu fk crvena zvezda to su ljudi koji se nalaze u klubu koji su ponizeni zbor klanova Terzica jer ko je Zeryic da postavi nepismenog Mladenovica a ignorise Karasija Kuleta Staju Jovina Sestica Blagojevica itd. sramota.

d

Reply
dejo јул 31, 2015 at 15:39

Samo napred omladinci nase Crvene Zvezde do najboljeg rezultata sto mozete na turniru u Svajcarskom Aehu

Reply

Leave a Comment