Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Због ванредне ситуације клуб стопирао доласке Мичела, Плавшића..

Црвена звезда је због ванредне ситуације и сотавку у УО донела одлуку да се стопирају сви доласци на којима се радило: Доналда Мичела, Славољуба Срнића, Николе Стојиљковића и Срђана Плавшића.

„Због ванредне ситуације у клубу и оставки чланова Управног одбора стопирају се сви разговори око доласка Доналда, Плавшица, Стојиљковица и Срнића“ рекао је Терзић.

Тако ће наш клуб у критичном тренутку, када тим игра веома лоше и када су му потреба  појачања, без истих и остати.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

13 comments

TEKS VILER ISKRENI авг 5, 2015 at 18:31

COVICU,KOMUNJARO!

Reply
otpisani101 авг 5, 2015 at 18:08

zvezdooo…gde je kraj posrtanja,blamaze i cirkusa u velikanu koji je nekada bio prvak evrope i sveta…bio sam protiv vodje navijaca kada se pevalo protiv kairata,metalca i bio za vodje kada se zvizdalo i skandralo protiv uprave…medjutim nisam za ovo sto je sada da se trazi da uprava podnese ostavke vec u 3.kolu i da bez uprave odigramo polusezonu…cinjenice su da kakav je klub ,takvi su im i vodje navijaca…vodje navijaca su oterale piksija stojkovica,koji je osvojio duplu krunu i zvezda igrala grupnu fazu lige evrope…oterali ga samo zato jer im nije po volji a rezultate je imao ali to nije bitno za vodje…onda su te iste vodje zdusno 3 godine podrzavali vladana lukica,koji nije imao nikakve rezultate,dug se enormno povecao,koga to briga ako im je po volji…onda dolazi dzajic…jesen sa trenerom stojanovicem je bila ocajna…imao bolji tim od partizana a porazi od javora 4-2,od cukarickog i vozdovca 2-0 i blamaza od donjeg srema sa igracem vise…nismo culi od vodje zahteve za ostavke i uprava napolje…onda titulu jedva osvojismo nekako ali nas izbacise iz evrope…onda iznenadjeni dzajic pobegao sa rodjakom i ostavio klub u rasulo…zasto u tom momentu covic nije preuzeo klub,nije mi jasno…onda dolazi terzic i nekako koliko-toliko stabilizovao klub i vratio ga u evropu…prosle sezone zvezda bila druga a ove terzic obecao ako zvezda ne osvoji titulu odlazi iz zvezde…moglo ja da se ispostuje terzic i ove sezone ali vodje ga ne vole i mora napolje…mislim da je terzic doveo dobra pojacanja i kada su svi zdravi,uz one koje je terzic hteo da dovede zvezda bi i osvojila titulu…bez uprave se ne moze ,pa covic mora sada da postane v.d presednik do izbora a vodje navijaca da cine upravni odbor…to bi bilo posteno i od vodje i od covica…mislim da su fudbaleri i grof jedini krivci za blamazu…ali vodje kada vole presednika za rezultate su krivi trener i fudbaleri…a kada im presednik nije po volji onda je trener dobar a uprava napolje…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
dusan авг 5, 2015 at 17:43

ovo je potpuna smejurija sta ovi rade i sta nama serviraju. pa nemamo prebijenu banku. kakvih 600.000 za stoijkovica, odakle pare za srnica i plavsica? ovaj decko micel otisao iz mordovije jer ne mogu da ga placaju, a mi mozemo??? nego nas farbaju ko volove – kao trude se, ovaj covek iz cuke izasao i rekao – hocete igraca? nema problema, on kosta 600 hiljada. i sada terzic zbog navodno vanredne situacije u klubu STOPIRA DOLASKE??? dovedite covica za predsednika i ako i to ne funkcionise treba katanac i zdravo. bolje nego da se ovo gleda.

Reply
Djole-Jagodina авг 5, 2015 at 17:33

Eto koliko su dobro zeleli Zvezdi svi ovi koji sada stopiraju dolaskje.Pa ako volite Zvezdu i ako nam pojacanja trebaju zasto ih ne realizujete,nego su vam trebala samo vase fotelje da sacuvate.Svi napolje iz Zvezde dok je skroz ne unistite sram vas bilo.

Reply
coa авг 5, 2015 at 19:32

Ma da, vi da ih terate a oni da ti dovode igrace i sponzore, bas si pametan. Nego daj ti neko resenje kad ti ova uprava ne valja, sve pitam a niko nema resenje a teraju Terzica, sta vi mislite da je Covic madjionicar? pa on covek ne zna sta je fudbal on ce da vodi fudbalski klub, niti zna ljude iz fudbala niti ima novac za fudbalski klub, niti menadzerske kontakte kao Terzic, Kokeza je direkt veza sa drzavom tako da smo sada ostali sami sa sobom bez zute banke, ali tako vam i treba sad lepo da te iste vodje izvade iz dzepa pare da se plate igraci.

Reply
Djole-Jagodina авг 5, 2015 at 22:45

Kokeza je svoje veze iskoristio da sebe u gura u toletovo d..e i on je zadovoljan,neznam sta je to dobro uradio za Zvezdu.Teraju ih pravi Zvezdasi koji vole Zvezdu .Nisam rekao da je Covic madjionicar ali bi bio bolji od njih i nebi dozvolio kraduckanja jer nema sta vise da se ukrade sem nekih mrvica.Resenje je da takvi kao ti predju na drugu stranu topcidera

Reply
MILAN KG авг 5, 2015 at 17:23

DAO DVA GOLA TAJ OZEGOVIC I SAD OD NJEGA PRAVE MESIJA GDE JA TAJ BIO STA JE URADIO ? SAD ON PROZIVA UPRAVU NE MOGU SVI DA IGRAJU NITI JE SVAKI IGRAC KOJI JE PROSAO NASU SKOLU IGRAC ZA ZVEZDU.

Reply
MILAN KG авг 5, 2015 at 17:23

DAO DVA GOLA TAJ OZEGOVIC I SAD OD NJEGA PRAVE MESIJA GDE JA TAJ BIO STA JE URADIO ? SAD ON PROZIVA UPRAVU NE MOGU SVI DA IGRAJU NITI JE SVAKI IGRAC KOJI JE PROSAO NASU SKOLU IGRAC ZA ZVEZDU.

Reply
coa авг 5, 2015 at 19:33

Ozegovic je kesa od igraca i propali talenat, eto to je prava istina. One je tek sad dao 2 gola a otisao iz zvezde pre 2 god. Jak igrac, do mojega. Ko savicevic,nista bolji.

Reply
Šimin авг 6, 2015 at 07:17

Pa naravno,imamo mi bar cetvoricu boljih. Evo meni odmah na pamet padaju Parker, Vijera, Matos, Orlandic, Gavric… A posto to nisu igraci iz omladinskog pogona oni su i znatno jeftiniji, jer nema placanja obestecenja, a i ugovori su im dosta nizi. Na kraju, ako se dokaze u Vosi uvek mozemo da ga vratimo to nas bar nista ne kosta. A ne bi bio ni prvi ni poslednji.

Reply
josif авг 5, 2015 at 16:45

Tako i treba!Sada sledi katanac.Pozz.MKD

Reply
Nikola авг 6, 2015 at 11:55

Josife olosu idi gledaj partizan svoj

Reply

Leave a Comment