Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Паркер: Навијачи воде Звезду, Срби су екстремни

Репрезентативац Антигве и Барбуде, Џошуа Паркер по доласку на позајмицу у редове шкотског вицешампиона, Абердина из Црвене звезде, одмах се пожалио, наводи Б92. Паркер није оправдао очекивања у црвено-белом дресу у претходних пола године, а у првом разговору са шкотским медијима тражио је свуда кривце, осим у себи.

  • Не знате шта је то строга публика док не одете у Београд. Притисак се осети на тренеру и челницима да се плаше навијача. Под огромним су притиском навијача који скоро да управљају клубом.

Паркера је нарочито потресло звиждање навијача након меча са Каиратом за који сматра да је добро одиграо.

  • Играли смо у Београду против Каирата и био сам међу најбољим играчима на терену, али момак из једних новина који ме не воли је написао ‘Паркер не би смео да игра за Црвену звезду’. У следећој утакмици ми је цео стадион звиждао. Око 40.000 људи ми је звиждало! То је било најгоре искуство у мојој каријери. Али када једном прођете нешто такво, онда сте касније спремни на све. То вам гарантујем милион одсто.

Паркер је истакао да је осетио олакшање одласком из Београда, а да су Срби екстремни.

  • Када сам дошао у Абердин осетио сам се опет слободним. Као да сам започео нови живот. Знам да ће и овде навијачи рећи да сам био лош ако не играм добро. Али ми макар неће звиждати и тражити ми да напустим земљу. Ето колико су они у Србији екстремни.

Надамо се да је Џошуа Паркер шкотским медијима испричао да је без одобрења клуба отишао за Лондон, да је слао у току сезоне слике са плаже и коктелима, и о свом меастралном фудбалском знању, по коме смо га запамтили у Црвеној звезди, толико да је покренута акција да му се плати одлазак. Јер и после доласка у Звезду, као и на почетку припрема осећао се добро, олакшавајуће, а тренер је био крив. Тренери су били криви и у Енглеској.

Повезане вести

2 comments

DEX-66 авг 25, 2015 at 00:42

a jel znas da ti ugovor vazi do 2017…samo si na pozajmici kod aberdina…razmisli da ces se vratiti za 6 meseci u tu Srbiju i na nas stadion..zeznuo si se gadno

Reply
dexy122 авг 25, 2015 at 00:15

Zao mi Aberdina. On je igrac koji ne pravi razliku i to je jednostavan opis. Stranac kod nas mora da pravi razliku. Dovoljno je samo reci da tim igra bolje nakon njegovog izlaska. Ume da zavara, izgleda kao da ima neku tehniku, ali dao je cetiri gola, od toga dva iz ofsajda, jedan bukvalno ukraden od Kataija. On kao da je ove sezone dosao u klub pa sad kao prica kako je odigrao jednu losu utakmicu i sad ga mrze navijaci. Celu proslu polusezonu si igrao lose covece.

Reply

Leave a Comment