Moja Crvena Zvezda
Архива

Tošić napušta Zvezdu?

Duško Tošić

Levi bek Crvene zvezde, i trenutno igrač koji je u najboljoj formi u našem klubu, Duško Tošić, verovatno će posle utakmice sa Smederevom napustiti klub i otputovati u Španiju. Naime, kako navodi „Žurnal„, klub u kojem bi Tošić trebao da nastavi karijeru je Sevilja. Zasad postoji veliko interesovanje ovoga kluba, a ukoliko stigne i zvanična ponuda, popularni „Toške“ neće više braniti crveno-bele boje, s’ obzirom na klauzulu koju ima u ugovoru.

Tošić se pre dve sezone vratio u srpski fudbal posle neuspešnog boravka u Kvins Park Rendžersu i nemačkom Verderu. Prethodno je branio boje francuskog Sošoa, u kojem je i igrao najbolje. Kada je došao u Zvezdu kao slobodan igrač, potpisao je ugovor na dve godine, sa mogućnošću odlaska ukoliko na najveći srpski stadion stigne ponuda od preko 600 000 €.

Povodom eventualne ponude se oglasio i generalni sekretar, Đorđe Stefanović. On poručuje da postoji interesovanje nekoliko klubova, ali da nema i zvanične ponude.

Postoji interesovanje, ali još uvek nemamo ponudu“ , navodi generalni sekretar crveno-belih.

On je, takođe rekao i da postoji interesovanje za bivšeg kapitena, Milana Vilotića, za koga je zainteresovano par francuskih klubova, a kako „Žurnal“ piše, najveće interesovanje je pokazao Sent-Etjen.

Vilotića su gledala tri-četiri skauta u Renu, ali nismo ni u ovom slučaju dobili nikakvu ponudu“ , kratko je novinarima odgovorio Đorđe Stefanović.

Ne treba posebno naglašavati da bi odlazak Tošića bio veliki hendikep za Zvezdu, jer je prema mnogima upravo on trenutno najbolji fudbaler Zvezde, a na poziciji levog beka ne bi imao adekvatnu zamenu, osim ukoliko se na brzinu ne dovede neki igrač.

Повезане вести

133 comments

Leave a Comment