Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда смањује играчки кадар, али не иде лако

Јасно је да на тренинзима Миодрага Божовића има вишка играча, што је искусни стручњак апострофирао више пута.

Долазак Сикимића, параф Јововића, као и, надамо се, Срнића, неке играче бациће из другог у трећи план. Међутим, никоме се са Маракане не иде, сви би да остану у Звезди и боре се за место у тиму.

Према информацима из домаћих медија, Цветковићу, Мбођу, Гаврићу, па чак и Рендулићу (?!) понуђено је да пронађу други клуб, међутим они су то актегорички одбили.

Очекивало се да Ковачевић оде у Коњу, али ни тај трансфер није реализован, па се помиње чак и могућност раскида уговора како би Ковачевић и након 1. септембра могао да пронађе ухлебљење у иностранству.

Повезане вести

5 comments

dusan авг 30, 2015 at 16:06

sve sto moze da se uradi to je da se jednostrano raskinu ugovori. ovo je sve zaista odron od igraca i ne vidim da cemo ih ikome uvaljati.

Reply
dejo авг 30, 2015 at 14:01

Sa Cvetkovicem ,Gavricem ,Kovacevicem ,Andjelkovicem ,Mbodjem i Rendulicem sve treba stavit na transver listu nase Crvene Zvezde ili raskinut saradnju ljudi iz uprave nase Crvene Zvezde ,mislim da je bitno da se konacno rijesi prava selekcija u nasoj Crvenoj Zvezdi

Reply
Звезда шампион! авг 30, 2015 at 12:36

Жао ми је Тенка јер је био члан шампионске генерације,али нам не треба и боље је ако не можемо да га продамо да се раскине уговор са њим,такође и са Гаврићем и Цветковићем,било би добро и са Анђелком.Мбођа на позајмицу обавезно!

Reply
dera авг 30, 2015 at 12:03

Nikako Rendulica oterati… nismo bas prepuni na poziciji stopera…

Reply
JagodinacBelgijanacDelija авг 30, 2015 at 10:55

Rakinuti sa Cvetkom i Gavrom,Mbodja ubediti da ode na pozajmicu i reci mu da ce biti van 18 ako ostane,a Kovacevica uvaljati bar za 100-200 hiljada evra,koliko da se uzme nesto.Rendulic moze biti koristan.Vraca se Lukovic ali videcemo koliko on moze,zato uz Savu i Vukasina treba da ostanme i Rendula,za svaki slucaj.

Reply

Leave a Comment