Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Цирбес: „Сетим се Софоа сваки пут када погледам палац“

Центар Црвене звезде Телеком Маик Цирбес налази се у Берлину са репрезентацијом Немачке, али због повреде чланка није у прилици да помогне сународницима у борби за што бољи пласман на Евробаскету.

И поред чињенице да не игра утакмице, Маик је уз свој национални тим, а у Берлину спроводи и терапију како би се опорављен, по доласку у Београд, што пре прикључио тренинзима Црвене звезде Телеком.

– Стање са повредом која ме је, на моју велику жалост, спречила да играм на Европском првенству, сада све боље. Опоравак иде добро, надам се да ћу се ускоро наћи на терену и да ћу почети са тренинзима – каже Цирбес који ни у Немачкој није могао без звездаша:

– Видео сам се са Калином и Нешом Илићем, отишли смо на кафу, испричали се. Наравно, теме су биле Београд и Црвена звезда.

Осим продужења уговора са Цирбесом, црвено-бели су на позицији центра ангажовали Софоклиса Скорцанитиса и Стефана Настића:

– Пратим све што се дешава. Знам да су стигла појачања. Софоа познајем јако добро, заправо сетим га се сваки пут када погледам палац, који ми је дислоцирао на једој утакмици пре две године – уз велики осмех каже Цирбес и додаје:

– Шалим се, он је сјајан играч. Стефана Настића ћу тек упознати, знам да је млад, снажан и веома борбен, али нисам до сада играо против њега. Верујем да ће ме њих двојица кроз јак тренинг учинити још бољим играчем. Екипа је добра, сада је само на нама да се уиграмо и да нас навијачи прате и бодре. Чујем од саиграча из Београда да су покренули праву кампању са поруком: „Хоћемо пуну дворану“. И заиста је тако, јер са навијачима пружамо и више него што су понекад наше објективне могућности. Ја то најбоље знам гледајући све што сам доживео прошле сезоне и ту подршку са трибина. То мало ко има у Европи – закључио је Маик Цирбес.

Подсетимо, КК Црвена звезда Телеком од 1. септембра наставио је са акцијом продаје сезонских улазница, уз коју сваки купац добија и чланску карту „Звездаш“.

Осим у просторијама клуба на Малом Калмегдану (радним данима од 10-20, суботом од 10-18), сезонске улазнице могу се купити и путем интернета једноставним кликом ОВДЕ.

Посебно наглашавамо да власници претплатних карата из прошле сезоне имају попуст у износу од 900 динара. Такође, годишње улазнице за сезону 2015/2016 ће осим готовином моћи да се плаћају и платним картицама, а за власнике кредитних картица КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ и БАНКЕ ИНТЕЗА омогућена је куповина на три или шест месечних рата и то без камате.

Још једном посебно истичемо да се куповином сезонских улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи вољеном клубу да и у наредној сезони бележи врхунске спортске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment