Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Митровић: Већ сада је важно

Кошаркаше Црвене Звезде Телеком у суботу очекује још један дерби у АБА лиги. Стиже Будућност.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком за мање од 40 сати, и утакмице са Мега Лексом, коју су решили у своју корист 76:70, имају ново искушење, уједно и нови дерби регионалног такмичења, дуел против Будућности.

Црвено-бели су прошле сезоне у утакмици 6.кола регионалног такмичења, победили у „Пиониру“ 83:68, док је у у подгоричкој дворани „Морача“ шампион АБА лиге славио у драматичној завршници поготком Николе Калинића.

Капитен Лука Митровић очекује још једну тешку утакмицу, против тима чији састав, и ове године, гарантује да ће се борити за сам врх табеле:

„Будућност је сигурно један од кандидата за највиши пласман, то показује из године у годину, пласманом међу четири најбоља тима. И ове године саставили су екипу која по именима има такву амбицију. Ово је један од дербија ове лиге, јесте друго коло, и можда прерано, али би касније могао доста да утиче на пласман на табели. Биће то сигурно добра, такмичарска утакмица, а победа у суботу би нам много значила за наставак“

Лука је у четвртак ушао у одабрано друштво играча који су носили црвено-бели дрес, и у њему постигли преко 1000 поена:

„Нисам знао за тај податак, док нисам видео у појединим медијима. Није мала ствар сигурно, али за мене су најважније победе тима, да њих буде што више“, рекао је Лука Митровић.

Утакмица Црвена звезда Телеком – Будућност ВОЛИ игра се у суботу од 17 часова у дворани „Пионир“.

Појединачне, карте за овај меч већ се налазе у продаји у свим пословницама „Евентима“, а у суботу и на благајни хале „Пионир“ од 13 часова.

Цене карата за мечеве у АБА лиги су непромењене:

Трибина: 400 динара, Партер 600 динара, Бела и Плава ложа 800, ложе 1000 динара, и место поред терена „цоурт сеат“ 5000 динара.

Капије дворане „Пионир“ биће отворене у 15.30 часова.

Повезане вести

Leave a Comment