Moja Crvena Zvezda
Архива

Коšarkašice na humanitarnom turniru u Vrbasu

Кошаркашице Црвене звезде
ŽKK Crvena zvezda

Ženski Košarkaški klub Crvena zvezda, učestovaće na humanitarnom turniru koji se 9. i 10. septembra održava u Vrbasu za pomoć malom Strahinji Pejoviću, koji boluje od Batenove bolesti.

Pored naših košarkašica, na turniru učestvuju još i: ŽKK Vrbas, ŽKK Hemofarm iz Vršca i ŽKK Voždovac. Crveno-bele sutra snage odmeravaju sa Voždovčankama u 17:00 časova, a ukoliko budu slavile, u subotu će igrati sa boljim iz duela Vrbas-Hemofarm. Karte koštaju 200 dinara, i važe za sve mečeve.

Pošto nijedan javni servis ne prenosi ove duele, rezultate naših košarkašica moći ćete da pratite na svom omiljenom sajtu.

Повезане вести

12 comments

ciganka сеп 8, 2011 at 22:03

da…glupost je to sto pricate da je Zvezda igrala drugu ligu ili ti Prvu B ligu. Zvezda je igrala Jadransku ligu petprosle godine,zatim je ispala iz nje i igrala nasu domacu prvu A ligu i zavrsila na 6. poziciji,tako da od Jadranske lige opet nema nista..i nije istina da se situacija stabilizuje,jako smo losi tu i ne vidi se da ima sanse za nekim napretkom. Mislim cak i da je Jovana Popovic napustila Zvezdu.

Reply
Немања сеп 8, 2011 at 23:34

Прво, Суперлига је најјаче такмичење у женској кошарци, а друга по јачина је Прва А лига, док је трећа Прва Б лига. Пошто је ЖКК претходне 2 сезоне играо у Првој А лиги, значи да је био у другом по важности такмичењу. Друго, нигде није употребљена реч СТАБИЛИЗАЦИЈА, већ НАПРЕДАК, а напредак значи нешто добро. Логично је да је добро прећи из другог по рангу такмичења у први.

Reply
ciganka сеп 10, 2011 at 07:51

Decko ti ces kosarkasici da objasnjavas rangove takmicenja u zenskoj kosarci?! prvo i prvo najvisi rang je PRVA A LIGA,rang ispod je ili druga liga je PRVA B liga…i treci rang je Prva Srpska…iznad PRVE A LIGE je samo Jadranska liga. ne blamiraj se vise….http://www.pzl.rs/Teams.aspx

Reply
ciganka сеп 10, 2011 at 07:53

a ta superliga kako je ti zoves,to ti je kao i u muskoj kosarci…ukrstaju se ekipe iz jadranske lige sa ekipama iz prve a lige… i to je jedna najobicnija glupost isto kao i u muskoj kosarci

Reply
Немања сеп 10, 2011 at 12:24

Да, али ми се у ту Суперлигу нисмо пласирали две сезоне, то је поента свега.

Reply
ciganka сеп 10, 2011 at 18:00

pa da ali to ti je nesto kao plej off…nema ispadanja iz super lige nego je to samo nastavak prve A, kao neko doigravanje.

Zeljko сеп 8, 2011 at 20:25

Ne znam odakle informacija da je Zvezda bila u drugoj ligi.
To nema veze sa istinom.

Reply
Немања сеп 8, 2011 at 23:29

Сезоне 2008/09 и 2009/10 ЖКК Црвена звезда је провео у Првој А лиги, која је друга по важности у Србији.

Reply
Zeljko сеп 8, 2011 at 16:54

Drago mi je da jos uvek postojimo u zenskoj kosarci.

Reply
B сеп 8, 2011 at 16:42

Pitanje za nekog ko zna (posebno za adminisratora) ujedno se izvinjavam ,ali poslednje vreme nisam pratio zenski pogaon pa me interesuje u kakvom je stanju zenski kolektiv kakav je sastav za sledecu sezonu i kako su zavrsile proslu sezonu.Unapred zahvalan svima koji mi odgovore.

Reply
Немања сеп 8, 2011 at 17:46

У женској кошарци напредујемо. Претпрошле сезоне смо се из друге лиге пласирали у прву, док смо минуле сезоне у Суперлиги били шести(од осам екипа) са три победе и једанаест пораза, што није лош учинак с обзиром на чињеницу да смо се тек пласирали у Суперлигу. У новој сезони је такође примарни циљ опстанак, јер у конкуренцији Хемофарма, Партизана и Војводине немамо велике шансе.

Reply
ciganka сеп 8, 2011 at 14:25

Ova slika je stara bar 5 godina ako ne i vise :))) kamo srece da deo njih igra i sada u nasoj Zvezdi.

Reply

Leave a Comment