Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездина доминација! Све победе, млађе категорије се угледале на први тим, хет-трик против Рада!

Веома успешан викенд ФК Црвена звезда! Уз победу првотимаца на Бањици вођене Звездином децом, све млађе категорије славиле протеклог викенда!

Омладинци (1997/98)

Након три недеље без компетитивног фудбала, омладинци Црвене звезде успешно су се вратили обавезе у домаћим оквирима. Савладали су Раднички у Крагујевцу – 3:1. Црвено-бели имају 7 бодова минуса и два меча мање од лидера Војводине, плус међусобни дуел у Новом Саду. Утакмицу је преломио Лука Аџић уласком у другом полувремену.

Морамо да напоменемо да МЦЗ екипи није дозвољен улазак на стадион „Чика Дача“ да испрати меч омладинаца. Очигледно крагујевачком клубу није у интересу да се нове наде клуба који је изнедрио много талентованих играча и репрезентативаца виде на мечу са највећим клубом. Свака част.

Раднички – Црвена звезда 1:3 (Аџић 2, Туфегџић)

Кадети (1999)

Славили су и кадети, у мини дербију кадетске лиге. После серије лоших резултата генерација коју предводи Огњен Короман победила је ОФК Хајдук у Новом Саду. Црвено-бели се налазе на деоби 5.места, пет бодова минуса од лидера ОФК Београда, али и два меча минуса.

ОФК Хајдук – Црвена звезда 0:1 (Јовељић)

Млађи кадети (2000)

Наставак суеверене доминације изабраника Николе Пуаче. После победе над Чукаричким у среду, забележена је и девета победа. Савладан је Рад на Бањици, по узору на први тим. Гол разлика 52:3 све говори. Млади Шикањић је наставио голгетерску серију.

Рад – Црвене звезда 1:3 (Шикањић, Гаврић, Павловић)

Пионири (2001)

Меч између пионира Вождовца и Црвене звезде је прекинут у 43.минуту другог полувремена. Након вођства Црвене звезде, играч домаћина Остојић је зарадио директан црвени картон након ударања у стомак играча Црвене звезде. Таква одлука је наљутила голмана Вождовца који је након расправе одгурнуо судију и зарадио искључење. Црвена звезда је брзо дуплирала предност, а Вождовац је већ на полувремену извршио све дозвољене измене. након само три минута наставка, два играча Вождовца су се повредила, па је меч прекинут.

Црвено-бели се налазе на 3.месту са 15 бодова, иза партизана и Чукаричког.

Вождовац – Црвена звезда 0:2 (Великић, Купусовић) – *0:3

Млађи пионири (2002)

Црвено-бели су уписали хет-трик победа против Рада овог викенда. Славили су и млађи пионири на Маракани.

Црвена звезда – Рад 2:0 (Вукићевић, Мифтарај)

Повезане вести

Leave a Comment