Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Звезда и даље јури појачања, на листи жеља Елиот Вилијамс и Дионте Кристмас (ВИДЕО)

Report: Spurs worked out Elliot Williams | Project Spurs

Очигледно је да променама у играчком кадру Црвене звезде није крај. Незванично се данима већ може чути да Американац Рајан Томпсон и Израелац Гал Мекел троше последње кредите, а руководство спрема замене.

Поред Маркуса Вилијамса, са којим се озбиљно преговара, данас се може чути да су нашем клубу интересантни и Елиот Вилијамс и Дионте Кристмас.

Елиот Вилијамс
Елиот Вилијамс

Вилијамс (26, 196цм) игра на позицијама 1 и 2, и до сада је наступао у НБА за Филаделфију, Јуту, Њу Орлеанс и Портланд. 2013/14 је за Филаделфију одиграо 67 утакмица, 2 као стартер, и за 17 минута у проесеку бележио 6 поена, 2 кока и 1 асистенцију уз шут из игре од 42%.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=xKA7S70Noqs[/embedyt]

Дионте Кристмас
Дионте Кристмас

Дионте (29, 196цм) је класичан шутер, и има велико искуство играња у Европи, обзиром да је наступао за Хапоел, Мерсин, Нимбурк, ПАОК, Монтепаски и ЦСКА. Прошлу сезону провео је у Паризу. У НБА је наступао за Финикс Сансе.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=pGt-wKRlBsM[/embedyt]

Оба играча су тренутно без уговора, а на питање новинара о поменутим појачањима, Дејан Радоњић је за „Блиц“ рекао:

„Играчи коју су ту могу боље, кроз рад и време биће бољи. У уторак је потпуни фокус на играчима који су ту. Све друго није у првом плану, што се тиче појачања. Ја се осећам одлично, једва чекам тренинг поподне да урадимо добар посао у тих два сата како би тим био бољи. Како је био притисак после 1-1 после Партизана прошле сезоне, па је прошао притисак, или није… Идемо даље, није ни прва ни последња ситуација да се дешавају неке ствари.“

Повезане вести

4 comments

Pera нов 2, 2015 at 17:03

Što se ove dvojice tiče Crinsmans iz više razloga a najbitniji je nije levak ispadosmo ekipa levaka. Mala šala. Ovaj samo u slučaju odlaska i Mekela i Tompsona.

Reply
Pera нов 2, 2015 at 16:57

Zvezda da vrati Wila i otpusti Tompsona pa da igramo ozbiljnu košarku. Momak nema ulaz i beži od lopte. Ne razumem igrača koji ne traži loptu i koji ne pojede koš kada krene na ulaz. Mi smo imali jednog Jaku koji je non stop tražio načina da napravi ulaz i razbijao pozicione odbrane. Sada to radi samo Gudura, premalo a Tompson definitivno ima problem ove godine i nema razloga za čekanje jer mi igrača tog kvaliteta imamo u FMP. Recimo da jedan mali Dobrić ima sve karakteristike bolje od njega i u šutu a o ulazu ne treba trošiti reči. Mekela bih zadržao u slučaju da ode Tompson jer je već pokapirao igru a ako se Wil vrati mogli bi zajedno da šnjiraju. Izgubili smo kontinuitet zato imamo ogromnih problema u igri mada su nas i povrede izbacile iz ritma. Idemo pred nama je ogroman rad i daleko je kraj sezone.

Reply
Zvezda ooo нов 2, 2015 at 15:47

Bilo bi odicno kad bi doveli par Vilijams.

Reply
Gašpar нов 2, 2015 at 14:58

bježi avetinjo

Reply

Leave a Comment