Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мијаиловић: „Катаи не може да иде из Звезде пре завршетка квалификација за Лигу Шампиона!“

Поводом писања једног дневног листа у којем се спомиње инцидент који се десио између једног фудбалера Црвене звезде и менаџера, огласио се и председник ФК Црвена звезда.

– Свима нама у клубу је јако важно да сви играчи буду фокусирани само на своје професионалне обавезе. Нећемо дозволити било коме, а најмање менаџерима, да узнемирава наше играче, јер смо на добром путу да освојимо шампионску титулу. Црвена звезда је велики клуб и учиниће све да заштити сваког свог играча од било каквих напада са стране. Ничији приватни интерес не може бити изнад интереса Црвене звезде. Александар Катаи свакако не може да иде из Црвене звезде пре завршетка квалификација за Лигу Шампиона 31. августа следеће године, тако да нема потребе да се менаџери мувају око њега. Он је последњи играч који може напустити Црвену звезду. Нама је једино важно да Катаи буде срећан и задовољан у Црвеној звезди и фокусиран само на тренинге и што боље игре. Тако ће и бити – рекао је Светозар Мијаиловић.

Повезане вести

2 comments

dejo нов 5, 2015 at 21:15

Moze li jedan od admina da stavi tekst o jednom bivsem igracu nase Crvene Zvezde posto mi zvezdasi ne znamo sto se desava sa njime i valjalo bi bilo da on bude u novu upravu nase Crvene Zvezde blob:https%3A//www.youtube.com/c019e933-e4e9-46ab-addd-5cfc7c8faa41 mozete li molim vas adminu MCZ ovo i zahvaljujem unapred 🙂

Reply
Драган нов 6, 2015 at 08:07

Не знамо о коме је реч, не може да се отвори линк.

Reply

Leave a Comment