Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Човић: „Волим утакмице кад ривалу пружиш наду, а потом додаш гас и испуниш циљ!“

Nebojša Čović | Ko Je Ko

Црвена звезда је савладала Партизан у „вечитом дербију“ Партизан са 92:77, а председник нашег клуба Небојша Човић је изнео своје виђење утакмице.

„Савладали смо Партизан у вечитом дербију и уједно видели шта треба да поправљамо у нашој игри. Драго ми је због прве четвртине коју је добио Партизан (13:24), волим утакмице кад ривалу пружиш наду, а потом додаш гас и испуниш циљ. Такође, сада се јасно видело, где смо у скаутингу погрешили. Томе морате да сте посвећени, да будете одлучни и храбри. Напомињем ово, јер лицитирање са евентуалним именима нових играча, нису ствари за чаршију и шизофрене коментаторе“ изјавио је Човић за „Моцартспорт“ и потом прокоментарисао досадашњи учинак екипе.

„Ово је специфична сезона за нас, али је евидентно да је тек почела и да је још седам месеци пред нама. На крају ћемо сабирати и одузимати. Тренутно сам задовољан, мада тражим још боље и више, јер то реално, и можемо“.

Следи утакмица са Фенером.

„Не узбуђујем се много, нама је остало да се боримо, да пружимо максимум и да имамо прави професионални приступ. Видећемо шта ћемо да урадимо, ако нешто направимо против екипе са огромним буџетом, биће одлично“.

Човић је прокоментарисао прибојавање гостију од атмосфере у Арени.

„И треба да се плаше, позивам публику да дође у максималном броју, да направе амбијент за памћење! Звезда се никог не плаши и неће се плашити, наравно причам све у спортским оквирима.“

Повезане вести

Leave a Comment