Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Održana redovna sednica UO

Upravni odbor FK Crvena zvezda je u utorak 13. septembra održao redovnu sednicu na kojoj su analizirane aktivnosti kluba u letnjem prelaznom roku, kao i predstojeće obaveze FK Crvena zvezda u Jelen Superligi odnosno Kupu Srbije.

Članovi Upravnog odbora verifikovali su urađeno u prelaznom roku i još jednom iskazali punu podršku šefu stručnog štaba Robertu Prosinečkom i celokupnom sportskom sektoru kluba.
Doneta je odluka da FK Crvena zvezda pomogne održavanje memorijalnog turnira u malom fudbalu „Aca Radović“.

Takođe, Upravni odbor našeg kluba je odobrio osnivanje Fonda veterana FK Crvena zvezda koji će pomagati najstarijim članovima naše Zvezde.

Na ovoj sednici potvrđena je odluka sa prethodnog sastanka UO (održanog 1. septembra 2011. godine) kojom se za novog finansijskog direktora kluba postavlja Srđan Nikolić.

Nikolić je rođen u Beogradu 1973. godine. Školovao se na Univerzitetu Džordžtaun u SAD, gde je i stekao zavidno iskustvo u finansijskom poslovanju radeći, između ostalih, i za automobilsku industriju „Ford“ odnosno „Krajsler fajnenšel“.

Nikolić važi za eksperta za likvidnost i rukovodstvo FK Crvena zvezda nije želelo mnogo da okleva kada se pojavila mogućnost njegovog angažmana u našem klubu.

– Pre svega sam kao Zvezdaš srećan i zadovoljan što ću raditi u klubu za koji navijam od rođenja. Sa druge strane, verujem da svojim znanjem, stručnošću i kvalitetom mogu da pomognem Crvenoj zvezdi u rešavanju važnih pitanja za njenu budućnost. Biće lako uklopiti se u tim ljudi koji već postoji i zajedno sa svim činiocima povesti klub u bolje sutra. Jedino sam morao da se odreknem „porodičnog“ 26. reda na zapadnoj tribini i da utakmice sada pratim iz lože – kazao je Srđan Nikolić.

Повезане вести

5 comments

Danubeshark сеп 15, 2011 at 09:55

Ja sam nesto skeptican u vezi cele price…
Rusi, bre, vole Ruse i tacka. Sutra, da nam nadju naftu pod Marakanom rekli bi da je njihova…

Daj Boze da nisam upravu!

Reply
MILAN KG сеп 15, 2011 at 05:23

ja se ne nadam previse dok konkretno nesto ne urade mi samo mozemo da se palimo rusi milioni itd jedino ako nas stvarno uzmu pod svoje moze biti nesto inace mrka kapa nema nam boljitka sa lukicem adzicem i drustvom oni puno pricaju a malo rade

Reply
Konstantin сеп 14, 2011 at 22:41

Evo gledam nesto ovaj transfermarkt zbog Marka Perovica kada slucajno nadjem Ergica koji je slobodan igrac, covek ima isto 30 godina kao nas kapiten Nenad Kovacevic koji ume neki put da usere motku onako bas bas kada je najmanje potrebno….

Reply
realno сеп 14, 2011 at 19:01

Iskreno se nadam da ce Gasprom postaviti i sportskog direktora i predsednika kluba …

Reply
DM Teslic сеп 14, 2011 at 22:09

predsednik moze da ostane, al’ Adzica treba oterati sto pre

Reply

Leave a Comment