Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Одбојкаши гостују у Инђији

Одбојкаши Црвене звезде стартовали су и у Купу ЦЕВ, где су поражени у првој утакмици шеснаестине финала. У Финској, ВаЛеПа је била боља од нашег тима након четири сета, и освојила сва три бода пред реванш меч. У међувремену, црвено-бели се враћају обавезама у домаћем шампионату, а први следећи противник им је екипа Инђије.

Инђија је прошле сезоне дебитовала у друштву најбољих, и остварила свој примарни циљ тиме што је очувала прволигашки статус. Ове сезоне нису добро стартовали у Лиги, пошто су поражени од Ниша у првом колу (2:3), а од Партизана у другом колу. Са друге стране, црвено-бели су у првом колу поражени од Спартака у Љигу (0:3), али су затим били убедљиви против Војводине (3:0). Противника најбоље познаје Александар Шкрбић, који је овог лета управо из Инђије прешао у Црвену звезду:

„Претходне две године сам играо за Инђију. Знам да су то добри момци, добри играчи. Биће нам тешко, поготово због тога што играмо на њиховом терену. Даћемо све од себе да се у Београд вратимо са победом“, изјавио је Шкрбић за званични сајт нашег одбојкашког клуба.

Црвено-бели су се у претходној сезони четири пута састали са Инђијом – два пута у регуларном делу шампионата и два пута у оквиру четвртфинала плеј-офа. Сва четири пута, наша екипа је била успешнија, а верујемо да ће се низ наставити и ове сезоне. Наравно, лакше ће бити уз подршку са трибина, па позивамо све навијаче, пре свега из Инђије и околине, да дођу у суботу на утакмицу, и помогну нашој екипи да освоји нова три бода.

Идемо до нове победе!

III коло Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Инђија – Црвена звезда,

Дворана: СХ „Инђија“, субота, 07. 11. 2015. године, 19h

Повезане вести

Leave a Comment