Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда саопштењем и сликом уговора демантовала оптужбе, Рајковић такође потврдио да су у питању лажи

Звездашку јавност данас су уздрмале тешке оптужбе да је потпис Рајковићевог уговора лажиран и тако послат у документацији у УЕФА. Клуб се огласио саопштењем и сликом уговора.

image

Саопштење

Црвена звезда је још једном принуђена да се обрати јавности услед нових, безочних покушаја дестабилизације нашег клуба.

У таблоиду „Ало“ под назнаком ексклузивно, извесни новинар Емир Селмани објавио је информацију да је Црвена Звезда желела да превари УЕФА уз тврдњу да са нашим доскорашњим голманом Предрагом Рајковићем није потписан споразум о репрограму дугова. Та информација је апсолутна лаж, због чега смо јавности ставили на увид уговор који је Рајковић потписао са Црвеном звездом и из кога се јасно види да не постоји било какав проблем. Толико о релевантности поменутог таблоида и његове уређивачке политике.

Ипак, оно што забрињава је бесраман покушај урушавања нашег клубa у тренутку када сигурним кораком корача ка шампионској титули. Пошто је постало очигледно да је Црвена звезда квалитетом доминантна у Србији, да је убедљиво најгледанија, да је поставила добре темеље за будућност, неки кругови су спремни да иду до те мере да националну институцију, што наш клуб без поговора јесте, безочним лажима дискредитују у УЕФА и тиме изазову жестоку казну за наш клуб. Треба да је срамота сваког новинара који је спреман да извршавањем нечијих налога, покуша да дискредитује било који домаћи клуб пред међународним фудбалским органима – и то лажима.

Али неће им то успети. Ни налогодавцима ни извршиоцима. Црвена Звезда има доказе како ради и они су у сваком тренутку на располагању свим надлежним фудбалским органима, домаћим и иностраним. Нашим навијачима поручујемо да је данашња лаж у листу „Ало“ тек један у низу напада на наш клуб и да их очекујемо још у наредном периоду, јер је очигледно да некима смета успешна Црвена звезда. На њихову жалост, сигурни смо да ћемо пребродити све препреке и из свега изаћи још јачи и моћнији, и да ћемо следеће године играти у Европи, надамо се у Лиги Шампиона. Ови који желе да униште Црвену звезду, очигледно су заборавили мото под којим ју је највећа навијачка популација на Балкану седам деценија стварала: СВЕ ПРОЛАЗИ, ЗВЕЗДА ТРАЈЕ!

На вибер чату се огласио и Предраг Рајковић.

12204825_898843253534187_1140192070_n

Јасно је сада да су све приче и данашњи натписи били уперени против Звезде као покушај дестабилизације клуба који хита ка титули. А средство људима који су покушали да направе неки проблем поново је био лист „Ало“, који је показао какво је смеће од новина.

 

Повезане вести

Leave a Comment