Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Експресна победа црвено-белих у Инђији

Експресно, без проблема, Црвена звезда је остварила тријумф у Инђији, чиме је домаћина оставила на дну каравана, са само једним освојеним бодом.

Изабраници Драгана Кобиљског већ на старту су показали разлику у квалитету, па им је за победу било потребно тек нешто више од сат времена.

Уводно вођство од 8:5 црвено-бели су без муке увећавали током сета. Након нешто лошијег издања у ЦЕВ купу, Александар Гмитровић посебно је био расположен у победничком тиму, па је од старта предводио напад.

И у наставку су Београђани доминирали тереном. Уз незаустављивог Гмитровића, расположен је био и дојучерашњи Инђијац Шкрбић, па је шампион Србије за идентично време, као у првом сету, дуплирао предност.

Био је задовољан стратег црвено-белих игром својих изабраника, који нису спуштали темпо. Са друге стране, Томо Мицић и Угљеша Пешут су покушавали да пораз учине прихватљивијим, али је одличан напад Звезде, као и велика разлика у броју ас поена (14:1), гостима донела недостижну предност.

Коректор Александар Гмитровић је био најефикаснији на мечу са 17 освојених поена. Пратили су га примачи сервиса Немања Јаковљевић са 14 и Александар Шкрбић са 13 поена.

У следећем колу Црвена звезда ће дочекати Нови Пазар наредног викенда.

Инђија – Црвена звезда 0:3 (18:25, 17:25, 19:25)
Инђија – Спортска хала. Гледалаца: 400. Судије: Јанковић и Леко. Трајање меча: 66 минута.
ИНЂИЈА: Сретеновић, Пешут 12, Јањић 3, Грковић 1, Чоловић (либеро), Елезовић, Мицић 11, Стевић, Ковачевић 9. Нису играли: Лалић и Андрић. Тренер: Владимир Шаренац.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 2, Јевтић (либеро), Ђурђевић 2, Шкрбић 13, Гмитровић 17, Милутиновић 3, Јаковљевић 14, Мунћан 8, Буцуљевић. Нису играли: Стојсављевић, Благојевић и Вељовић. Тренер: Драган Кобиљски.

Повезане вести

Leave a Comment