Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши савладали Ниш

У сенци велике победе наших кошаркаша над Реалом из Мадрида, одбојкаши Звезде су у шампионату Србије освојили нова три победа, победивши Ниш на свом терену, резултатом 3:0 (25:20, 26:24, 25:22).

Било је изједначено почетком првог сета, гости су средином сета имали предност (14:16), али је Звезда убрзо преокренула резултат, и повела у сетовима. У другом сету, Нишлије су водиле од почетка, па до пред сам крај сета, када су црвено-бели неутралисали четири поена предности гостију, и били прибранији у неизвесној завршници. Екипа Ниша, која је до ове утакмице све мечеве у Лиги одиграла у пет сетова, није се предавала, и након вођства Звезде средином трећег сета, преокренула резулат и имала предност пред саму завршницу сета. Ипак, црвено-бели су серијом од 5:1, решили и овај сет у своју корист, а тиме и меч.

Најефикаснији на мечу био је Александар Благојевић са 16 поена, а у црвеној-белој екипи пратили су га Немања Јаковљевић са 14, и Александар Околић са 11. Код гостију Предраг Пржић са 12, односно Немања Опачић, са 11 поена.

Браво, момци!

Црвена звезда – Ниш 3:0 (25:20. 26:24, 25:22)
Дворана: УСЦ Вождовац. Гледалаца: 100. Судије: Владимир Цветковић и Ненад Давидовић. Трајање меча: 77 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 11, Јевтић (либеро), Шкрбић 3, Јаковљевић 14, Стојсављевић 1, Мунћан 9, Благојевић 16, Буцуљевић 1. Нису играли: Ђурђевић, Гмитровић, Милутиновић и Вељовић. Тренер: Драган Кобиљски.
НИШ: Пејчић 1, Кубуровић 2, Перовић 7, Стојковић 7, Пржић 12, Мијалковић 6, Опачић 11, Ангеловски (либеро). Нису играли: Јелић, Костадиновић, Илић и Јовић. Тренер: Саша Стефановић.

Повезане вести

Leave a Comment