Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Микић: „Победа нам много значи“

Никола Микић
Никола Микић

Заменик капитена Црвене звезде Никола Микић, сјајно је реаговао у 32. минуту и дуплирао Звездину предност.

– Најбитније је да смо наставили низ победа без примљеног гола. Знали смо шта нас чека, знали смо да екипа Борца гаји чврст и дефанзиван фудбал на свом терену, и знали смо да ће бити тешко да пробијемо њихов бункер ако не постигнемо гол у првих двадесетак минута. Ушли смо у утакмицу веома добро, урадили смо све што је шеф тражио од нас, зато смо и направили овако добар резултат и прекинули црну серију у Чачку – у једном даху каже Микић.

Распоред је такав да не сме доћи ни до каквог опуштања, чега је и Микић свестан.

– Сигурно да је ова победа била увод у све што нас чека, зато је и била тако битна утакмица, да бисмо се психички подигли за наредне. Победа нам много значи пред Лучане и Кулу.

Поручује да је пенал над њим у 10. минуту чист као суза

Контакт је постојао, пенал је као суза. Није ме одгурнуо најближи играч до мене, већ онај што је био иза њега. Није наш проблем што су га направили док се нисам кретао ка голу.

Да ли због капитенске траке или не, чињеница је да и Микић пружа све боље партије.

– Капитен је Пикси Ковачевић, а ја сам заменик, али сигурно да така прија и да много значи. Када си капитен, мораш пружити и више него што можеш, и ја се надам да на најбољи начин узвраћам поверење које ми је шеф пружио – каже Микић.

Повезане вести

4 comments

MILAN KG сеп 19, 2011 at 03:18

dace bog da budemo sampioni a onda nadam se uz pravu finansisku inekciju od GASPROMA LIGA SAMPIONA!!!!!!!!!!! samo napred.

Reply
Nenad сеп 18, 2011 at 13:51

Za evrpu, a pogotovu za utakmicu sa Renom nije ni jedan igrac iz nase lige, mi bi se plasirali u LE da smo igrali protiv neke slabije ekipe, ali opet u grupi bi nam dosao neki tim slican Renu i opet nebi imali sanse…

Reply
Nikola сеп 18, 2011 at 12:44

Mikic je dobar za nasu ligu, ali protiv rena vielo se da on nije za evropsko takmicenje, mada ima du jos igraca koji nisu za evropu

Reply
Nenad сеп 18, 2011 at 11:06

Ja sam bio srecan kad sam video da Todorovski nece doci, jer sam ubedjen da je Mikic bolji…
Mikic je pouzdan u odbrani, ima dobar centarsut, uvek odigra jednostavno sto se meni svidja, bolji bek nam i nije potreban…
U ligi boljeg nema, ima perspektivnijih ali boljih nema…

Reply

Leave a Comment