Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Радески у Звездином фокусу

Према писању београдских медија и македонског сајта sport.com.mk, Црвена звезда је у завршној фази преговора са перспективним македонским репрезентативцем Марјаном Радеским.

Радески има 20 година и игра на позицији крила. Члан је другопласиране Шкендије у коју је стигао пре шест месеци из Металурга и ове сезоне је на 14 лигашких утакмица постигао три гола. Већ је одиграо и пет утакмица за А репрезентацију своје земље, а пре тога је прошао и све млађе репрезентативне селекције. За Металург је у сезони 2014/15 постигао 10 голова на 31 првенственој утакмици, а сезону раније уписао се у стрелце седам пута у 32 сусрета.

Важи за великог талента и предвиђа му се светла будућност, а помиње се да би Звезда за овај трансфер морала да издвоји најмање 450.000, што заиста делује врло изненађујуће обзиром да клуб има финансијских проблема, осим уколико се нешто није рапидно променило у претходним данима.

Ево и неких снимака на којима се могу видети квалитети потенцијалног појачања лидера српског шампионата.

Повезане вести

4 comments

Milovannn дец 16, 2015 at 13:34

Nista specijalno.Cista laz po meni s obzirom na igrace koje smo doveli verujem Blazi Rosavljevicu. Igrac je predvidiv,ne pravi visak igrom jedan na jedan…sem to neko kretanje,a i to je sumnjivo jer je ta liga da ne kazem amaterska. Verujem samo da je pumpanje cene igracu.

Reply
LA[K]I дец 17, 2015 at 07:36

Apsolutno si u pravu! Nema ovde nista specijalno. Posebno ne da platimo 450000 evra. Ako vec hoce makedonca neka vrate Avramovskog sa pozajmice. Decko se dobro pokazo al su ga povrede sjebale prosle sezone.

Reply
cvele дец 16, 2015 at 10:44

Ne bih rekao da je ovo istina,prvo 450000 e mi nemamo,drugo da ih imamo doveli bi proverenog igraca i kao trece od krilnih igraca imamo Matosa,Vereda,Plavsica,Zivkovica i Jovovica i jos jedan ne proveren igrac ne bi doneo nista bar u ovom trenutku…

Reply
LA[K]I дец 17, 2015 at 07:34

To sam i ja rekao. Svake godine samo nagomilavamo igrace, a imamo ih i vise nego dovoljno! Jos da platimo 450000evra za njega je mngo, bolje isplatiti ove igrace koji su tu sada da neodu preko zime nego sto cemo dovoditi neke tamo. Ako mene pitas najbolje da vratimo Avramovskog sa pozajmice on je dobar igrac ima potencijala i valjalo bi ga videti kako bi odigrao u evropi malo.

Reply

Leave a Comment