Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Лазић: Улог је велики, надам се пласману у Топ 16

Бранко Лазић, специјалиста за дефанзивне задатке у тиму са Малог Калемегдана, пред велики дуел против Бајерна очекује тежак меч, али и понављање прошлосезонског успеха у елитном такмичењу.

– Јако важна утакмица за нас, борба за Топ 16 фазу. Сигурно да ће бити доста тешко, без обзира што смо екипу Бајерна успели да савладамо у Минхену. Сигурно да ће бити тешка утакмица, јер ко победи иде у Топ 16 фазу. Улог је велики и ја се надам да ћемо добром игром и уз помоћ публике успети да да изборимо тај пласман у Топ 16.

Бајерн је у доброј форми, али борбеног бека црвено-белих то не обесхрабрује, већ се нада да ће уз подршку са трибина Баварци положити оружје против првака Србије и други пут у сезони.

– Забележили су две велике победе на страни. Имали су још и мечеве на једну или две лопте против Реала и Фенера. Јако су добра и искусна екипа. Резултати показују да на страни играју много боље, али ми ћемо покушати да их савладамо уз помоћ публике у Пиониру, као што смо то урадили на претходне две утакмице овде.

Важност утакмице се може осетити на сваком кораку, али нема сумње да ће гостима бити много теже у гротлу Пионира против Звезде која је ове сезоне на домаћем терену у Евролиги добила три од четири меча.

– Спремали смо се доста за овај меч. Сигурно да ће се и они спремити. Улог је огроман – Топ 16 фаза и сигурно да ће бити велика борба између две екипе и два тренера. Навикли смо да се носимо са притиском, како прошле, тако и ове сезоне, тако да се осећа мало, али мислим да ће све то нестати када будемо изашли на терен – закључио је Лазић.

Повезане вести

Leave a Comment