Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Грујић: Стремимо ка Лиги шампиона

Дечко који је запалио фудбалску сцену у Србији, изазвао интересовање богатих европских клубова и све то у својој првој правој сениорској сезони у којој се афирмисао и био стожер екипе која је већ сада близу освајања 27. шампионске титуле, сумирао је утиске о сјајном периоду иза себе.

– Најуспешнија година за мене у досадашњем току каријере. У овој тренерци смо почели тренинге на Новом Зеланду и после сви знамо шта смо направили тамо далеко освајањем светске титуле. Касније нам у Звезди није баш почела сезона на најбољи начин, али већ после два-три кола смо се консолидовали. Склопио се тим који је почео да ређа успехе и сада када сумирам утиске, једна од најуспешнијих сезона у историји клуба што се тиче домаћих такмичења. Наравно сада нам предстоји да се одморимо, припремимо за други део првенства и полако припремамо за неке веће изазове и веће степенике које видимо као Лигу шампиона.

О жељама и очекивањима у новој години:

– На екипном плану да освојимо титулу и Лига шампиона. После тога бих волео да добијем позив за А репрезентацију и мислим да ће све то доћи на своје – истакао је Марко Грујић, који је за Звезду у овој полусезони одиграо 22 утакмице у свим такмичењима и постигао пет голова.

Повезане вести

Leave a Comment