Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Минималан пораз хокејаша у Сегедину

Хокејаши Црвене звезде поражени су у дербију шампионата Србије на гостовању против Тисе Волан у Сегедину резултатом 1:2 (0:1, 1:0, 0:1).

У дерби мечу, до овог сусрета две једине непоражене екипе екипе у лиги, домаћин је однео превагу у последњем периоду игре. Утакмица је била изузетно тврда, потпуно атипична од свих које је црвено-бели тим одиграо ове сезоне, што у домаћем шампионату, што у Сло хокеј лиги.

Мађарски састав је био прецизан у два наврата, што им је на крају било довољно за четврти тријумф. Оба гола за Тису Волан постигао је Адам Фекти у 12. и 41. минуту, док је стрелац за београдски тим био Маријан Микуш у акцији коју су му у улози асистената припремили Роберт Сабадош и Андреј Цвик у 32. минуту. У Звездином саставу није било Доминика Црногорца, ове сезоне одличног асистента екипе, који је на прошлој утакмици против Војводине имао физички сукоб са тренером Ненадом Милинковићем, па се још увек чека да се клуб огласи поводом овог инцидента.

Тиса Волан – Црвена звезда 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)

Дворана у Сегедину. Гледалаца: 300. Судија: Ђорђе Фазекаш. Помоћници: Тибор Фазекаш и Давид Пердув.

Стрелци и асистенти:

1:0 Фекти 11:38

1:1 Микуш (Сабадош, Цвик) 31:34

2:1 Фекти (Одри) 40:55 ПП1

Тиса Волан: Атила Секе, Давид Сабо, Балаж Виг, Балаж Кукучка, Тамаш Одри, Адам Фекти, Тамаш Ђери, Мартон Бонтович, Марко Бошњак, Давид Комароми, Мате Еђед, Адријан Хифнер, Арон Зеков, Ласло Филеп, Тамаш Мајор.

Црвена звезда: Арсеније Ранковић, Маријан Микуш, Иван Анић, Андреј Цвик, Роберт Сабадош, Петар Новаковић, Угљеша Новаковић, Милош Николић, Павел Поправка, Урош Бјелогрлић, Дмитриј Маркелов, Владимир Живић, Филип Пајевић, Божидар Игњатовић, Лука Вукићевић, Љубомир Ђорђевић, Стефан Гачић.

На табели српског шампионата води Тиса Волан са 12 бодова из четири утакмице, док Црвена звезда сада заузима друго место са девет освојених бодова на четири одиграна сусрета.

Повезане вести

Leave a Comment