Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Терзић: „Трансфер Грујића у Ливерпул ће утицати на нашу преговарачку моћ“

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић говорио је о значају трансфера Марка Грујића у један велики клуб као што је Ливерпул.

„Црвена звезда је последњих десет година изгубила имиџ великог клуба. Нисмо имали референце, нисмо имали нешто што је иза нас, отуда мислим да трансфер Марка Грујића у Ливерпул може много да нам помогне. Утицаће на нашу преговарачку моћ, јер ћемо моћи поносно да кажемо како је играч директно из Црвене звезде отишао у Ливерпул. А када играч Црвене звезде оде у Ливерпул, онда је јасно да имамо квалитет и за, примера ради, Бордо, Нант, Ђенову, Бенфику. На путу смо да урадимо велику ствар“, рекао је за „Моцартспорт“ Звездан Терзић и наставио:

„Ово је само потврда да смо на добром путу. Пре годину ипо дана смо се сложили око политике форсирања Звездине деце. Сада је у жижи Марко Грујић чијим трансфером можемо да ставимо клуб на здраве ноге, али сетите се шта нам је донела продаја економских права на Луку Јовића. Практично, са новцем добијеним од Јовића смо спасили клуб од одузимања бодова и селидбе у нижи ранг. Наравно, верујем да ће Звезда приходовати још новца од Јовића. Исто тако и од Катаија, Вијеире и Ибањеза, Вулета Јовановића и Ристића“ закључио је Терзић.

Повезане вести

1 comment

dejo дец 26, 2015 at 14:49

Hocemo Privatizaciju nase Crvene Zvezde Terzicu i tu hitnu Privatizaciju nase Crvene Zvezde pod uslovima da ne ucestvuju u njoj tzv Srpski tajkuni ,vodje tzv navijaca delija i druge menadzerske agencije ,hocemo CISTU I HITNU PRIVATIZACIJU NASE CRVENE ZVEZDE

Reply

Leave a Comment