Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Терзић: „Тражимо екстра квалитет за појачања!“

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић још једном је подвукао да клуб неће гомилати играче, него да ће тражити само квалитет у предстојећим прелазним роковима.

„Будите сигурни да нећемо беспотребно да правимо гужву и доводимо играче чисто да бисмо их довели. Јавност, може да очекује највише једног односно двојицу фудбалера. Тачно знамо шта нам је потребно. Наши приоритети су дефанзивни везни и штопер. Тражимо озбиљан квалитет на тој позицији, спремни смо добро да га платимо“, рекао је за „Моцартспорт“ Звездан Терзић.

На нашим просторима нема штопера који задовољава Звезду у овом тренутку.

„Уз дужно поштовање свих, на српским теренима не видимо играче на тим позицијама који би представљали појачања за Црвену звезду. Постоји неколико занимљивих штопера из иностранства, само то у овом тренутку могу да кажем. Тражимо екстра квалитет, а ако га не нађемо сад припремићемо се добро за лето“.

План за наредна два прелазна рока се зна.

„План је да доведемо сад двојицу и на лето још двојицу. Тад ћемо морати да доведемо везисту изражених офанзивних карактеристика, способног да прави разлику. План је и да доведемо шпица, способног да из полушансе постигне гол.“

Повезане вести

2 comments

miki delija дец 26, 2015 at 13:02

po meni samo ne bisevac jedan mladji decko koji ce sa jovanovicem ciniti bedem i to je to kakav bre bisevac mator je zar lukovic nije najbolji primer kako ga svi mladji pretrcavaju

Reply
Estrella Roja дец 26, 2015 at 15:51

Slažem se da nam povratnici iza kojih je loša sezona u inostranstvu ili teška povreda nisu potrebni. Valjda smo sa Lukovićem naučili lekciju. Biševac ne bi pomogao previše.

Reply

Leave a Comment