Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Чедомир Петровић:“Џајић није оштетио Звезду“

Драган Џајић

Најбољи фудбалер Србије у ХХ веку, творац златне генерације Звездиних фудбалера из 1991. године и некадашњи председник ФК Црвена звезда Драган Џајић, данас се поново нашао пред судијом Вишег суда у Београду поводом тзв. оптужби да је оштетио наш фудбалски клуб за вишемилионске девизне износе од трансфера Горана Друлића, Перице Огњеновића, Ивана Дудића и Зорана Његуша у иностране клубове.

У улози сведока данас се нашао Чедомир Петровић, председник УО ФК Црвена звезда од 1989. до 1998. године и члан УО нашег клуба до 2004. године. Петровић је пред судијом данас изјавио:

– Драган Џајић није оштетио ФК Црвена звезда. У наведеном периоду када су извршени трансфери Друлића, Огњеновића, Дудића и Његуша, Џајић се није бавио финансијама у Црвеној звезди, већ се искључиво бавио спортском делатношћу клуба и обављао функцију спортског директора клуба.

Повезане вести

8 comments

Nedjo Pljevlja сеп 21, 2011 at 15:45

Ma, nije smesno nego zalosno… Jer, kad cujem za ovu ljudinu – mene muka uhvati,i napadi povracanja, a postoji i realna opasnost od pucanja cira. Znam da je svojevremeno, uvijek umjereni i odmjereni, GOSPODIN D.DZajic izjavio da sudiju vidica iz Uzica ne zeli da vidi ni na tribinama nase Marakane, a ne na terenu… A, ovo grobarce treba drzati MAKAR 1oo km daleko od stadiona na kome igrmo. Jer, da nam on sudi protiv Brskova iz Mojkovca meni ne bi bilo svedno i strepio bi za konacan ishod. NE DAJ BOZE da nam danas nesto krene naopako… I, MOLIM VAS – ne pustajte ga vise na nase utakmice, ako ni zbog cega drugog, a ono zbog mog zdravlja…

Reply
Теша_Делија!!! сеп 21, 2011 at 09:06

Фора је што ми за трансфере тих играча нисмо ни требали да добијемо толику суму, која је званична, него нам они пошаљу, рецимо 12 милиона за играча који вреди 5, а Звезда њима врати 7 да би избегли порез. Тако се то ради свуда у Европи. Па зар ствано мислите да је Реал дао 94 милиона за Роналда. Оно морају да нађу начин да оперу паре од продаје улазница, дресова, реквизита и онда да би избегли астрономски порез, они плаћају јунајтеду неких 30-ак милиона а ови остатак враћају. Не знам тачно како се то ради и преко којих посредника, није да је ни битно толико, али неко из клуба је већ причао, не могу да се сетим тачно ко, али знам да сам у задњих недељу, две читао на МЦЗ.

Reply
Vanja сеп 21, 2011 at 06:18

Sve i da Dzaja prizna da je uzeo 20miliona ja mu oprastam. Dzaja je toliko dao Zvezdi da to novcem ne moze da se plati. A zasto nije nikada sprovedena istraga protiv grobara srpskog sporta?? Zato sto grobari srpske drzave (SPS) jos uvjek drze Srbiju.

Reply
navijac сеп 21, 2011 at 05:55

joj pa oticicu u lucane, moram da vidim uzivo, svojim ocima sta ce da se desava… sad mi je jasno sto nema prenosa…

Reply
kalu сеп 21, 2011 at 06:00

Ma ko zna kakva ce mucka da bude u lucanima i pogotovo sto nema prenosa na tv.Znaci sutra igrati na domacina cim mazic sudi,salim se naravno zvezda dobija 3:0!!

Reply
Vanja сеп 21, 2011 at 06:25

Ne budi naivan, sjutra ce mazic da sudi na nasu korist kako bi mogli da laprdaju da su sudije na nasoj strani i da su napadi na fss nerealni… Ukoliko se sjutra to i obistini i mazic svira neku glupost u nasu korist nas klub treba da izadje u javnost saopstenjem u kojem trazi posteno sudjenje a ne pomoc od sudija. Kradu nas godinama i misle da sa par utakmica to obrisu, NE.

Reply
B. M. сеп 21, 2011 at 04:51

Naravno da nije, on je legenda naseg kluba, Delije su uz tebe 😀

Reply

Leave a Comment